Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη συμμαχεί με τον Ακύλα - Η μεγάλη έκπληξη στη σχέση Αντιγόνης και Δούκα

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη συμμαχεί με τον Ακύλα - Η μεγάλη έκπληξη στη σχέση Αντιγόνης και Δούκα

'Ερχεται το πιο σουρεάλ ρεβεγιόν στο Διαφάνι. Η μόνη καλή εξέλιξη είναι η επιστροφή του Λάμπρου στην αγκαλιά της Ελένης του. Από δυσάρεστες έχουμε αρκετές. 

Μέχρι να ξεσκεπάσει ο Νικηφόρος τον πραγματικό χαρακτήρα του Ακύλα και τις απατεωνιές του, τα φετινά Χριστούγεννα μόνο χαρούμενα δεν θα είναι στο Διαφάνι και στις 'Αγριες Μέλισσες. Εδώ που τα λέμε ούτε και τα δύο προηγούμενα υπήρξαν ευχάριστα. 'Ενα ρεβεγιόν με νεύρα στο Σεβαστέικο θα μας φανείς έως και...αστείο με όσα συμβούν, ενώ από τη νέα χρονιά ετοιμαστείτε για νέες δολοπλοκίες και αρκετές εκπλήξεις.



Ποιοι χωρίζουν και ποιοι κινδυνεύουν

Ας ξεκινήσουμε από τους χωρισμούς. Η Ουρανία πέφτει στην αγκαλιά του 'Αλκη και εγκαταλείπει τον Κυριάκο. Ο διορισμός του ως κοινοτάρχης ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι. Και πάμε στους κινδύνους. Η Ζωή φοβάται μήπως η μανία του Ακύλα στραφεί στον Κωνσταντή και σοφά φοβάται για την ζωή του, γιατί ο άντρας της ετοιμάζει σχέδιο για να τον σκοτώσει. Κίνδυνο όμως αντιμετωπίζει και ο Θέμης, το δεξί χέρι του Δούκα μόλις καταλάβει ο Μελέτης τι ετοιμάζει και προειδοποιήσει τον Σεβαστό ο οποίος παίρνει τα μέτρα του.


https://www.instagram.com/p/CVF-SccoHhw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Ομως η Μυρσίνη δεν έχει ακόμη την τελευταία της κουβέντα και ετοιμάζει μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο σχέδιο. Γίνεται ένα με τον Ακύλα. Νοητικώς και συναισθηματικώς. Σκοπός και των δύο άλλωστε είναι να αφανίσουν τον Δούκα και να πάρουν όλη την εξουσία και τα χρήματα στα χέρια τους. Είναι αδίστακτοι και ταιριάζουν απόλυτα. Κάνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. 'Εχουν κοινό σκοπό αλλά και διαφορετικά συμφέροντα. Ο Ακύλας αρχικά αρχίζει να φλερτάρει τη Μυρσίνη, θεωρώντας πως θα την κάνει υποχείριό του. Θα καταστραφούν και οι δύο στο τέλος, να το θυμηθείτε.

doukas antigoni

Ο Δούκας θα περάσει στην αντεπίθεση όμως και δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια. 'Εχει πια μετακομίσει στο σπίτι της Αντιγόνης από την οποία δέχεται ανέλπιστη βοήθεια. Με μια μικρή λεπτομέρεια όμως. Εκείνη τον αγαπά βαθιά, αλλά δεν γνωρίζει όμως το αληθινό του παρελθόν το οποίο εκείνος το κρύβει. Θα συνεχίσει όμως να τον υποστηρίζει. Βοήθεια όμως έμμεση στα σχέδιά του θα δεχθεί ο Δούκας και από τον Νικηφόρο ο οποίος μαθαίνει τις οικονομικές ατασθαλίες για το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας βρίσκει μια αφορμή για να μειώσει τη δύναμη του Ακύλα και να τον αφανίσει. Και ο γιός του μια κατάλληλη ευκαιρία για να βάλει τους γονείς του στη φυλακή. Αυτό όμως είναι ένα μεγάλο βάρος που δεν μπορεί να το σηκώσει μόνος του. Θα έχει όμως σύμμαχό του τον πατέρα του.

Προς το παρόν ο μικρός Σέργιος κάνει τη...ζημιά και ζητά από τους γονείς του να τον πάνε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, απαιτώντας να είναι μαζί του και η θεία Πηνελόπη και ο θείος Κωνσταντής. Ευτυχώς Ασημίνα και Δρόσω γλίτωσαν. Και γίνεται το πιο σουρεάλ ρεβεγιόν της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο σύντομο. Με τη μπουκιά στο στόμα θα φύγουν από το σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: 'Ενας γάμος μια αποκάλυψη αλλά και μια απόπειρα δολοφονίας

'Αγριες Μέλισσες: Το μοιραίο λάθος του Ακύλα και η σκληρή σκηνή με το γιό του - Η Μυρσίνη καταρρέει

΄Αγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής συγκατοικούν - Ο Λευτέρης καταφεύγει στο σπίτι της Ελένης