'Αγριες Μέλισσες: Το μοιραίο λάθος του Ακύλα και η σκληρή σκηνή με το γιό του - Η Μυρσίνη καταρρέει

Κατερίνα Μπούσιου
'Αγριες Μέλισσες: Το μοιραίο λάθος του Ακύλα και η σκληρή σκηνή με το γιό του - Η Μυρσίνη καταρρέει

Ο ξυλοδαρμός και οι απειλές. Ο Κυριάκος γίνεται κοινοτάρχης. Και μια ακόμη ευχάριστη νότα, με την Μυρσίνη να καταδιώξει στα...χωράφια το παράνομο ζευγάρι, δηλαδή τον Δούκα με την Αντιγόνη. Νέα διχόνοια στο χωριό. 

Ο Ακύλας δείχνει το βάρβαρο προφίλ του και προς το ίδιο του το παιδί. Αυτό θα αποτελέσει και μια αρκετά σκληρή σκηνή στο αποψινό επεισόδιο των 'Αγριων Μελισσών στον ΑΝΤ1. Δεν είναι όμως το μόνο λάθος που θα κάνει ο Ακύλας και θα τους ξεσηκώσει (επιτέλους) όλους εναντίον του. Δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά λάθος ή σωστό για τον Δούκα. 'Εχει αποφασίσει πως ο γάμος του με την Μυρσίνη πρέπει να πάρει τέλος. Δεν έχει αντιληφθεί όμως, ότι ένας δικός του άνθρωπος έχει πάει με το μέρος της και θα λειτουργήσει στο παρασκήνιο.



Δεν υπάρχει γυρισμός

Με τη βοήθεια του Θέμη, του υποχθόνιου συνεργάτη του Δούκα, η Μυρσίνη παίρνει τα όρη και τα άγρια βουνά, παρακολουθώντας τα ραντεβού του Δούκα και της Αντιγόνης. Τα πειστήρια που αναζητούσε, επιτέλους τα βρήκε. Τους είδε με τα μάτια της και όλη της η ζωή καταρρέει όπως και η ίδια. Κάνει κουβέντα για διαζύγιο στον Δούκα. Φυσικά και εκείνος βρίσκει μια καλή αφορμή για να τα βάλει μια και καλή μαζί της. Μέχρι και το δικηγόρο του θα καλέσει για να ζητήσει τις συμβουλές του και να προχωρήσει τις διαδικασίες. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο.


https://www.instagram.com/p/CWk0rAyggd8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Ακύλας με τη βοήθεια του Μελέτη καλεί το γιό του σε μια άγνωστη τοποθεσία για να του δώσει ένα καλό μάθημα, μετά από όσα ανακάλυψε. Είναι η πιο σκληρή στιγμή του και η πιο δύσκολη του Λευτέρη, γιατί αυτό το μάθημα θα είναι βίαιο. Μετά τον ξυλοδαρμό του ο Λευτέρης απογοητευμένος και απομονωμένος θα θελήσει να βάλει τέρμα στη ζωή του. Με τη μητέρα του Ζωή πια, όχι απλά να είναι εναντίον του, αλλά και να γίνεται ο χειρότερος εχθρός του.


https://www.instagram.com/p/CVUdUifocGC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι χειρότεροι εχθροί του θα γίνουν σε λίγο διάστημα και αρκετοί από τους κατοίκους του Διαφανίου. Με τεχνάσματα ο Ακύλας καθαιρεί τον Τόλια από κοινοτάρχη και διορίζει (άκουσον άκουσον) τον Κυριάκο Βαμβακά. Ναι, καλά ακούσατε ο αγαπημένος μας κλαρινιτζής γίνεται πια παράγων του χωριού με τους συγχωριανούς του να τα βάζουν μαζί του και να παίρνουν το μέρος του Περικλή. Μέχρι και η γυναίκα του Κυριάκου, η Ουρανία θα παραξενευτεί και θα του ζητήσει να μη δεχθεί τη θέση. Και όχι μόνο λόγω της φιλίας της με την Παγώνα. Αυτό είναι ένα ακόμη γεγονός που θα την φέρει κοντά στον 'Αλκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

΄Αγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής συγκατοικούν - Ο Λευτέρης καταφεύγει στο σπίτι της Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη ανοίγει την υπόθεση του Αλέξη - Τρελός χορός Ακύλα με... 'Ελλη Κοκκίνου

Οι γκάφες του Αιμίλιου Χειλάκη στα γυρίσματα των 'Αγριων Μελισσών και το spoiler για τη συνέχεια