Νεκροί βρέθηκαν οι γονείς της Alicia Witt - Η πρώτη εικόνα για τους μυστηριώδεις θανάτους

Νεκροί βρέθηκαν οι γονείς της Alicia Witt - Η πρώτη εικόνα για τους μυστηριώδεις θανάτους

Η ηθοποιός θρηνεί τον ξαφνικό χαμό των γονιών της.

Ένα τραγικό γεγονός κλήθηκε να αντιμετωπίσει η ηθοποιός Alicia Witt, αφού οι γονείς της βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στη Μασαχουσέτη στις 20 Δεκεμβρίου.

Η σταρ κλασικών ταινιών, όπως το «Dune» του 1984 και το «Vanilla Sky» του 2001 που έχει συμμετάσχει και σε διάσημες σειρές, όπως «Orange Is the New Black» και «Twin Peaks», θρηνεί τον χαμό της 75χρονης μαμάς της, Diane Witt, και του 87χρονου μπαμπά της, Robert Witt.

alicia witt dead parents 13

Το χρονικό του τραγικού χαμού των γονιών της

Η Alicia Witt προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της. Ζήτησε, λοιπόν, από έναν ξάδερφό της που έμενε κοντά στο σπίτι τους να τους επισκεφτεί για να δει αν είναι καλά. Εκείνος, επέστρεψε με τα χειρότερα νέα που μπορούσε κάποιος να φανταστεί.

«Επικοινώνησα με έναν ξάδερφο που μένει κοντά στους γονείς μου για να δει αν είναι καλά. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να φανταστώ το αποτέλεσμα. Ζητάω λίγη ιδιωτικότητα αυτήν την περίοδο του πένθους για να συνειδητοποιήσω κιόλας αυτήν την τροπή των γεγονότων και αυτήν την απίστευτη απώλεια», δήλωσε η Witt στο E!News.



Η αστυνομία και η πρώτη εικόνα

Οι Αρχές αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχετικό σχόλιο, είπαν, ωστόσο, στο E!News ότι περιπολικό πήγε σε μία κατοικία και ανακάλυψε τα πτώματα ενός άνδρα και μίας γυναίκας, χωρίς να επιβεβαιώσει τις ταυτότητες. Κρίνουν, επίσης, πως δε φαίνεται εκ πρώτης να υπήρχε κάποιος δόλος ή σημάδια εγκληματικής ενέργειας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα και η αιτία θανάτου θα κριθούν από τον ιατροδικαστή.



Υπήρχαν επιβλαβή αέρια στο σπίτι;

Ήδη, πυροσβέστες επισκέφτηκαν τον χώρο για να ελέγξουν τον αέρα, όμως, δε βρέθηκαν ίχνη κάποιου επιβλαβούς αερίου. Μαρτυρία γείτονα σκιαγραφεί το πορτρέτο ενός ζευγαριού που σπανίως έβγαινε από το σπίτι, ενώ πολλοί γείτονες είχαν προσφερθεί ανά διαστήματα να τους βοηθήσουν σε επισκευές του σπιτιού, αλλά εκείνοι δεν ήθελαν.

Αναμένεται η απόφαση του ιατροδικαστή που θα δώσει φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Αν είναι να κλειστώ μέσα, θα το κάνω με στιλ» - Μαζί σου Madonna!

Ryan Reynolds: Η ομοιότητα με τον Ben Affleck και οι ερωτήσεις που δέχεται για τη J.Lo

Ο James Franco μίλησε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και τον εθισμό στο σεξ