Ryan Reynolds: Η ομοιότητα με τον Ben Affleck και οι ερωτήσεις που δέχεται για τη J.Lo

Ιωάννα Τζανή
Ryan Reynolds: Η ομοιότητα με τον Ben Affleck και οι ερωτήσεις που δέχεται για τη J.Lo

O Ryan Reynolds, πάντως, διασκεδάζει πολύ αυτό το... μπέρδεμα!

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς παρατηρούμε μία ομοιότητα στην εμφάνιση του Ryan Reynolds με τον Ben Affleck, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που για χρόνια πιστεύουν ότι ο πρώτος... είναι ο δεύτερος!

Μιλώντας στο podcast «Dear Hank and John», o Ryan Reynolds αποκάλυψε την... απίστευτη συνομιλία που έχει με τους υπαλλήλους μιας πιτσαρίας στη Νέα Υόρκη κάθε φορά που την επισκέπτεται, με τους ίδιους να τον ρωτούν μέχρι και πώς είναι η Jennifer Lopez! Ο 45χρονος ηθοποιός, πάντως, δείχνει να το διασκεδάζει πολύ.

Italy Venice

Jlo- Affleck: Φουλ ερωτευμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας του- Τα κρυφά σημάδια ότι θα παντρευτούν

Ο Ryan Reynolds έχει πολύ χιούμορ! Οι ερωτήσεις που δέχεται για τη J.Lo

«Υπάρχει μια πιτσαρία στο East Village της Νέας Υόρκης που πηγαίνω εδώ και χρόνια. Πιστεύουν ότι είμαι ο Ben Affleck και δεν τους διόρθωσα ποτέ. Αισθάνομαι ότι δεν θα πήγαινε καλά αν το αποκάλυπτα», είπε αρχικά ο σύζυγος της Blake Lively.


https://www.instagram.com/p/CSJdQCmLeXV

Και συνέχισε:

«Κάνω τα πάντα κανονικά όπως όλοι οι άλλοι. Απλώς νομίζουν ότι είμαι ο Ben Affleck και θα με ρωτήσουν πώς είναι η J.Lo και λέω "είναι υπέροχη, είναι πολύ καλή"... Παίρνω την πίτσα και φεύγω».

Είμαι ένας άλλος, ζω σε παράνοια...

Και το μπέρδεμα δε σταματά εκεί για τον ηθοποιό. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, όταν δεν τον μπερδεύουν με τον Ben Affleck, τείνουν να τον περνάνε για τον Ryan Gosling.



«Πριν από χρόνια που με μπέρδευαν με τον Ryan Gosling, είπα ότι η διαφορά μεταξύ μας είναι εύκολο να εντοπιστεί. Ο Ryan Gosling έχει ξανθά μαλλιά, σε αντίθεση με εμένα», σχολίασε ο Ryan Reynolds.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ryan Reynolds αποκαλύπτει πώς πηγαίνει η... ερωτική του ζωή με τη Blake Lively

Ryan Reynolds, είσαι πολύ γλυκός! Τα σχέδια για διακοπές με τη Blake Lively και τα παιδιά τους

Έξαλλη η Jennifer Lopez για την ιστορία με τον Ben Affleck και την Jennifer Garner: «Είναι ψέμα»