Θετική στον κορονοϊό η Μαρία Λεκάκη- Το post για την κατάσταση της υγείας της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Θετική στον κορονοϊό η Μαρία Λεκάκη- Το post για την κατάσταση της υγείας της

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πως νοσεί με covid-19 στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη η γνωστή μας Πωλίνα από τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» του Μega, φαίνεται πως δεν πέρασε τα Χριστούγεννα όπως σχεδίαζε και όπως επιθυμούσε, αφού ανακοίνωσε με έναν πρωτότυπο τρόπο πως νόσησε εκείνες τις ημέρες, από κορωνοιό.

Θετική στον κορονοϊό η Μαρία Λεκάκη- Η ανακοίνωση στο Instagram

H 51χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ανακοινώνοντας ότι νοσεί με κορονοϊό, βάζοντας τις σημειώσεις της από τις μετρήσεις από το θερμόμετρο και το οξυγονόμετρο. Σύμφωνα με αυτές τις μετρήσεις φάνηκε πως δεν είχε βαριά συμπτώματα, δηλαδή υψηλό πυρετό και δύσπνοια.

Αμέτρητα ήταν τα σχόλια για περαστικά, αφού συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές της, θέλησαν να της ευχηθούν για ταχεία ανάρρωση. Εκείνο βέβαια που μας έκανε εντύπωση είναι η δεύτερη στήλη με τις μετρήσεις κάποιου άλλου ατόμου με το όνομα Νάσος, χωρίς ωστόσο να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, παρά ότι νόσησαν και οι δύο ταυτόχρονα και ότι μένουν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CX-0wKeoxOe

Η ηθοποιός είχε διακόψει εδώ και μέρες τα γυρίσματα της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στο Mega λόγω των εορτών και το ενδιάμεσο διάστημα έμαθε πως είναι θετική. Επειδή όμως έχει πια αναρρώσει, σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει κανονικά στα γυρίσματα. Νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε ξανά στις οθόνες μας στις 7 Ιανουαρίου.

https://www.instagram.com/p/CXTE_qWo_bh

Πηγή κεντρικής: @marialekaki.officialΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το σπαρταριστό video από τα γυρίσματα και η εξαφάνιση του Μπουκουράν

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το Κουδουνάρι γίνεται... St.Moritz - Ο fake γαμπρός από το Λονδίνο

DPG Network