Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το Κουδουνάρι γίνεται... St.Moritz - Ο fake γαμπρός από το Λονδίνο

Κατερίνα Μπούσιου
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το Κουδουνάρι γίνεται... St.Moritz - Ο fake γαμπρός από το Λονδίνο

Ούτε η Αράχωβα ούτε καν η Ελβετία δεν θα μπορεί να τους συναγωνιστεί. Οι νεόπλουτοι χωρικοί του Κουδουναρίου ονειρεύονται μεγάλα σαλέ και χλιδή με το χιονοδρομικό κέντρο να προετοιμάζεται στη...φαντασία τους και δημιουργεί προσδοκίες. Ο γαμπρός της Λίζας ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο χωριό. 

Κλάμα και οδυρμός για την Πένη που έχει χάσει τον Μπουκουράν και δεν έχει εντοπίσει ακόμη τα ίχνη του και τρικούβερτος καυγάς γίνεται ανάμεσα στους δύο μπατσανάκηδες, τον Λυκούργο και τον Βασίλη για ένα οικόπεδο. Η Πένη όμως έχει και άλλα ζητήματα και καταστρώνει σχέδιο με στόχο να παρουσιάσει τον νέο γαμπρό και σύντροφο της κόρης της Λίζας, ως 'Αγγλο λόρδο μεγάλης οικογενείας. 'Ελα όμως που ο Λυκούργος δεν θέλει να ακούσει ούτε κουβέντα για τον Ευρωπαίο γαμπρό. Απεχθάνεται οτιδήποτε είναι μη...ελληνικό.



Γαμπρός από το Λονδίνο

Ως γιό του Λόδου Ντόρτσεστερ, εμφανίζουν η Πένη με την βοήθεια της αδελφής της Πωλίνας, το νέο σύντροφο της Λίζας. Στρώνουν έδαφος πριν εμφανιστεί το ζευγάρι στο χωριό και προκληθεί ταραχή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πούν ότι είναι αλβανικής καταγωγής. Τα ηρεμιστικά που θα βάλει στον καφέ του Λυκούργου η Πένη θα κάνουν τη δουλειά τους, αλλά για λίγο διάστημα, γιατί θα πρέπει αναγκαστικά να του πούν την αλήθεια. Απίστευτο γέλιο θα επακολουθήσει γιατί θα γίνει έξαλλος και μέχρι να βάλει λίγο νερό στο κρασί του θα χρειαστεί μεγάλη μαεστρία από τη γυναίκα του και την αδελφή της.


https://www.instagram.com/p/CVuXlizIYJa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θα γίνουμε Νταβός»

Ο βουλευτής Λαλαμπίρδας, που θυμίζει πολύ τον κινηματογραφικό βουλευτή Καλοχαιρέτα που όλο έταζε και δεν έκανε τίποτε, ανακοινώνει στο Λυκούργο πως σε λίγο διάστημα το χωριό θα πάρει την άδεια για να δημιουργήσει χιονοδρομικό κέντρο. Ποιά Αράχωβα και ποιά Καλάβρυτα; Ο δήμαρχος, ο Κακαλιούρας και οι δύο μπατζανάκηδες, κάνουν όνειρα πως σε λίγο καιρό θα γίνουν πάμπλουτοι και θα φτιάξουν το καλύτερο θέρετρο της Ευρώπης, καλύτερο από το St.Moritz. Και το μεγάλο θέμα είναι πως το χιονοδρομικό θα γίνει κοντά στο προικώο οικόπεδο της Πένης και της Πωλίνας.



Λυκούργος και Βασίλης ξεκινάνε από τώρα να τσακώνονται για το ποιός θα έχει το πάνω χέρι στο οικόπεδο αλλά και στις νέες επενδύσεις. Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε που λέει και η παροιμία. 'Ομως η βουλευτίνα Φώτω Γκιουλέκα (Κατερίνα Ζαρίφη) δεν έχει πεί την τελευταία της κουβέντα, γιατί φυσικά θα γίνει έξαλλη που δεν την έχουμε υπολογίσει στο νέο σχέδιο. Ο καθένας θέλει το μερτικό του από αυτή την ιστορία. It's all about money in Koudounari.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το σπαρταριστό video από τα γυρίσματα και η εξαφάνιση του Μπουκουράν

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η μεταμφίεση του Μπουκουράν σε... Αναμπέλα φέρνει τα πάνω κάτω!

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκαράν γίνεται...Οθέλλος και ο Λυκούργος ανακαλύπτει λάθος απιστία