Με βόλτες στη φύση και πολύ ρομαντισμό συνεχίζουν τις διακοπές τους οι Έλληνες celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με βόλτες στη φύση και πολύ ρομαντισμό συνεχίζουν τις διακοπές τους οι Έλληνες celebrities

Οικογενειακές διακοπές για Μπαλατσινού και Ηλιάκη ενώ Μεταξά και Καπότσης ζουν τον απόλυτο έρωτα στην Γαλλική πρωτεύουσα.

Βρισκόμαστε λίγα μόνο 24ωρα πριν από τη στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το 2021 και θα υποδεχθούμε τη νέα χρονιά. Η τελευταία εβδομάδα του έτους αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ταξίδια εντός αλλά και εκτός συνόρων, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι Έλληνες celebrities εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο των διακοπών για να χαλαρώσουν με τα παιδιά τους, να επισκεφθούν όμορφους προορισμούς και φυσικά να μοιραστούν αργότερα πολλές φωτογραφίες με το κοινό τους στα social media.

Τζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας

balatsinou ski

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Υπουργός Τουρισμού και η παρουσιάστρια αφού γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Παναγιώτη-Αντώνη. Ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε την τούρτα του μικρού στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί την χαρά του. Το ζευγάρι περνά τις ημέρες των εορτών οικογενειακά μαζί με τις κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα. Η Τζένη Μπαλατσινού μας έδειξε πώς κάνει σκι με την κόρη της διατηρώντας παράλληλα άψογο στυλ ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες.

https://www.instagram.com/p/CX6KUmvMmXA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαρία Ηλιάκη

iliaki2

Κάθε λόγο να λάμπει από ευτυχία έχει η Μαρία Ηλιάκη αφού αυτές τις γιορτές κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, την μονάκριβη κόρη τους. Η παρουσιάστρια έγραψε τις εκπομπές της και αναχώρησε για την Ζυρίχη μαζί με τον αγαπημένο της. Λίγο αργότερα επισκέφθηκαν την Ελβετία και απόλαυσαν τις βόλτες τους στην πόλη.

Κόνι Μεταξά- Μάριος Καπότσης

https://www.instagram.com/p/CX41c2boGYh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην πόλη του φωτός και πόζαρε αγκαλιασμένο, δείχνοντάς μας πόσο καλά περνούν. Η influencer και ο πολίστας απολαμβάνουν στο έπακρο το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δανάη Παππά

https://www.instagram.com/p/CX_kTPHq2Uv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην χιονισμένη Αράχωβα βρίσκεται η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης. Κρύο, τζάκι, κουβέρτα και αγκαλιές συνθέτουν το σκηνικό των ολιγοήμερων διακοπών τους.

Bίκυ Χατζηβασιλείου

https://www.instagram.com/p/CX-oQa_s5wN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γνωστή λάτρης της φύσης, η παρουσιάστρια επέλεξε το Καϊμακτσαλάν για τις διακοπές της. Η Βίκυ πόζαρε στο χιόνι και εισέπνευσε καθαρό αέρα όσο έκανε το καθημερινό της περπάτημα.

Κλέλια Ρένεση

https://www.instagram.com/p/CXlDCu-oTqT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο Τρίκωμο Γρεβενών περνά τις τελευταίες ημέρες του χρόνου η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση. Το ορεινό τοπίο αποτελεί ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και ατελείωτες βόλτες στη φύση.

«Του κόσμου ποιος το λύνει το κουβάρι
ποιος είναι καπετάνιος στα βουνά
ποιος δίνει την αγάπη και τη χάρη
και στις μυρτιές του Άδη σεργιανά
μαλαματένια λόγια στο χορτάρι
ποιος βρίσκει για την άλλη τη γενιά», έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το Φαράγγι Πορτίτσας.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

https://www.instagram.com/p/CYBMVtZoFN3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη Θεσσαλία βρίσκεται με τον σύζυγο και τα 2 της παιδιά η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η creative director του GNTM επέλεξε ένα θέρετρο στο Μουζάκι για να χαρεί το χιόνι, το καλό φαγητό και τα γραφικά spots.

Πηγή κεντρικής: @marakiiliaki

danai mparka diakopes araxova

Εξόρμηση για τη Δανάη Μπάρκα - Οι διακοπές στην Αράχωβα με τις φίλες της (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λάμψη, φώτα και αγκαλιές - Έτσι γιόρτασαν Έλληνες και ξένοι celebrities τα Χριστούγεννα

Μενεγάκη, Καραβάτου, Ηλιάκη σε Christmas mood – Δες τους celebrities της TV στα παιδικά τους χρόνια