Μενεγάκη, Καραβάτου, Ηλιάκη σε Christmas mood – Δες τους celebrities της TV στα παιδικά τους χρόνια

Μενεγάκη, Καραβάτου, Ηλιάκη σε Christmas mood – Δες τους celebrities της TV στα παιδικά τους χρόνια

Οι παρουσιαστές σε Xmas mood! Κάποιους θα τους καταλάβεις αμέσως, ενώ κάποιους άλλους θα δυσκολευτείς να τους αναγνωρίσεις.

Όλοι όταν ήμασταν παιδιά περνούσαμε πιο ανέμελα τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σήμερα, οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν αλλάξει κάπως το τοπίο. Τα παιδικά Χριστούγεννα, λοιπόν, που πέρασαν πολλοί γνωστοί παρουσιαστές παρουσιάζει το MEGA μέσα από το επίσημο Instagram account του.

Η Ελένη Μενεγάκη, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Μπεκατώρου και άλλοι συνάδελφοί τους μοιράζονται με τον κόσμο στιγμιότυπα από τα παιδικά τους Χριστούγεννα. Ίσως από τότε να έχουνε περάσει και 30 χρόνια!

sissy christmas

Σίσσυ Χρηστίδου- Νίκος Ευαγγελάτος -Αγγελική Νικολούλη: Αγνώριστοι ως παιδιά

Η Καραβάτου στην αγκαλιά της μαμάς της, η Ηλιάκη με τον αδελφό της

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε… Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια, σε παιδική ηλικία, απεικονίζεται να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της έχοντας αγκαλιά τη μητέρα της. Και είναι απόλυτα λογικό, μιας και η Κατερίνα έχει γενέθλια στις 30 Δεκεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CXWFpi6o7eR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την άλλη, η Μαρία Ηλιάκη πραγματικά αγνώριστη σκάει ένα χαμόγελο στον φακό. Το ίδιο και ο αδερφός της που ποζάρει μαζί της στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Η νέα μανούλα (η Μαρία έγινε μαμά τον περασμένο Μάιο) προβλέπεται να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα στη Ζυρίχη, μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη και την κορούλα τους.

https://www.instagram.com/p/CXYV7h5IQHr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλλωστε, η εκπομπή «Τι λες τώρα» στην οποία συμμετέχει θα είναι μαγνητοσκοπημένη, οπότε… έχει το ελεύθερο να απολαύσει και με το παραπάνω τις μέρες αυτές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.



Η Ελένη Μενεγάκη καστανή ποζάρει σαν top model

Στο σπίτι της στον Κολωνό ποζάρει η Ελένη Μενεγάκη δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

https://www.instagram.com/p/CXas6WIIoaf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν, η μητέρα της την πήγαινε στο Μινιόν- όταν ήταν μικρή- και έβγαζε φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη. «Φαινόταν τεράστιος ο Άι Βασίλης μπροστά μου. Εγώ ήμουν 13 κιλά με το ζόρι», έχει πει με χιούμορ.

Φέτος, η Ελένη ενδέχεται να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα, όπως συνέβη και πέρσι, λόγω της πανδημίας. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια! Μπορεί να μας τη σκάσει.

Η Δανάη Μπάρκα ντυμένη άγγελος

Η Δανάη Μπάρκα κι αν είναι αγνώριστη! Η μικρή Δανάη, όπως θα δεις παρακάτω, είναι ντυμένη άγγελος, προφανώς σε κάποια χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή, ενώ έχει και πολύ κοντά μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CXdfhBoo6DV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια η παρουσιάστρια, μάλιστα, έχει κάνει ένα χιουμοριστικό comment κάτω από την ανάρτηση αυτή ρίχνοντας... το φταίξιμο για το look στη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου: «Αυτές τις γιορτές γινόμαστε πάλι παιδιά και ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΨΕΙ», σχολίασε με χιούμορ.

Η Μαρία Μπεκατώρου... από μικρή στην παρουσίαση και ο Κώστας Τσουρός κάνει μούτρα

Και η Μαρία Μπεκατώρου, αρκετά διαφορετική από όσο την ξέρουμε σήμερα, ποζάρει σε Xmas mood και σε κάποια σχολική γιορτή. Με το μικρόφωνο μπροστά της... φαίνεται να ήταν έτοιμη από μικρή για τον ρόλο της παρουσιάστριας.

https://www.instagram.com/p/CXf2h9EIMrP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για τον Κώστα Τσουρό; Κάπως μουτρωμένος φαίνεται δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του στη Σκιάθο.

https://www.instagram.com/p/CXgESizoR31/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ben Affleck αναθεωρεί τα ατυχή σχόλιά του για το διαζύγιο του με την Jennifer Garner

Η Δανάη Μπάρκα σου έχει νέα: «Μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι! Χαρείτε τη ζωή επιτέλους»