Σασμός: Το κοινό στο Twitter συγκινήθηκε με τη γιαγιά Ειρήνη - Οι νέες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το κοινό στο Twitter συγκινήθηκε με τη γιαγιά Ειρήνη - Οι νέες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη

Η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη στην πιο συγκινητική στιγμή της σειράς καθήλωσε με την ερμηνεία της. 

Απανωτά τα... χτυπήματα και οι ανατροπές στο Σασμό του Alpha και μοιάζει σαν χριστουγεννιάτικο δώρο της σειράς προς τους πιστούς του θαυμαστές. Χθές το βράδυ μάλιστα ζήσαμε μία από τις συγκλονιστικότερες σκηνές από την αρχή του Σασμού τον Σεπτέμβριο και οι νέες εξελίξεις βασίζονται αρκετά σε αυτά που ήδη μας αποκαλύφθηκαν. Η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη που υποδύεται τη γιαγιά Ειρήνη συγκλόνισε τους χρήστες του Twitter με την ερμηνεία της και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά.


https://www.instagram.com/p/CX-ua-UKCpN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συνάντηση με τον εγγονό της

Σήμερα η γιαγιά Ειρήνη που χθές κατέρρευσε, επειδή συνειδητοποίησε πως έχει ευθύνη για την δολοφονία του γιού της, έρχεται αντιμέτωπη με τον εγγονό της Άγγελο, ο οποίος έρχεται ως γιατρός να την εξετάσει. Συγκλονισμένη ακόμη εκείνη, θα δεί μάλιστα να φορά το αγαπημένο ρολόι του γιού της. Δεν θα αποκαλύψει όμως ακόμη την ταυτότητά της. Θέλει να ζυγιάσει μέσα της τι είναι το σωστό για να αποκαταστήσει τη μοίρα των αγαπημένων της. Από την άλλη αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί η Μαρίνα θα βρει το γράμμα της Ανθούλας και εκεί θα ζοριστεί ακόμη περισσότερο. Μα πως να δικαιολογηθεί στην αγαπημένη της νύφη, ότι κράτησε κρυφή την απιστία του Μάρκου;


https://www.instagram.com/tv/CYCkfbJFo9f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αποκαλύψεις της Όλγας Δαμάνη για τη ζωή της

Πριν από λίγο καιρό η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Happy Day σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ζωή της. Για την παρότρυνση του σπουδαίου Μάνου Κατράκη όταν εκείνη δούλευε ως δακτυλογράφος σε ένα γραφείο, να σπουδάσει υποκριτική, αλλά και για το συγκινητικό χειροκρότημα που έλαβε από την σπουδαία Κατίνα Παξινού σε μια παράστασή της.



Πάντως στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Αστέρη σε ρόλο...ντετέκτιβ να «ψαρεύει» τη γυναίκα του Παντελή η οποία υπήρξε φίλη της Ανθούλας, για την τρίτη κοπέλα της παρέας τους. Μάλιστα θα του δώσει πολύτιμα στοιχεία και μαζί με τον Άγγελο και την Αργυρώ θα πάνε στα Χανιά για να τη βρούν. Εκείνη θα τους κάνει και την μεγάλη αποκάλυψη πως ο άντρας που αγαπούσε η Ανθούλα ήταν από το χωριό τους. Τα ψέμματα που έχει πεί η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη βγαίνουν σιγά σιγά στο φώς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O άγνωστος έρωτας και ο γάμος του τηλεοπτικού Μάρκου Βρουλάκη από τον Σασμό με top model των 90’s

Σασμός: 'Ερχονται δύο γάμοι και μια αποκάλυψη για την γιαγιά Ειρήνη που θα σοκάρει

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν την Αργυρώ - Ο γρίφος με τον φόνο του Βρουλάκη