4 αυστηρούς όρους κατά του covid19 βάζει η Oprah αν θέλεις να περάσεις το κατώφλι του σπιτιού της

Κατερίνα Μπούσιου
4 αυστηρούς όρους κατά του covid19 βάζει η Oprah αν θέλεις να περάσεις το κατώφλι του σπιτιού της

Ούτε την κολλητή της φίλη Gayle King δεν άφησε να περάσει από την είσοδο, γιατί δεν είχε ακολουθήσει τους τέσσερις βασικούς κανόνες προστασίας. 

Με την πανδημία και τον covid19 η Oprah δεν αστειεύεται και μάλιστα είναι πάρα πολύ αυστηρή ακόμη και με τους φίλους της. Στην έπαυλή της στο Montecito της Καλιφόρνια, η οποία μάλιστα γειτονεύει με το σπίτι του Harry και της Meghan και στην οποία περνά τον περισσότερο χρόνο της, έχει θεσπιστεί ο τετράλογος που χαριτωμένα ο σύζυγός της Stedman Graham έχει ονομάσει ως «The Policy» προς όλους, χωρίς καμία εξαίρεση. Κάποιοι βέβαια την...πάτησαν στο πρόσφατο πάρτι που έδωσε στον κήπο της.


https://www.instagram.com/tv/CX2SuWwjGgk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν άφησε ούτε την κολλητή της να πάει στο πάρτι του...εγγονού της

Σύμφωνα με την δημοσίευση που έκανε στον προφίλ της στο Instagram η διάσημη αμερικανίδα δημοσιογράφος, έχει θεσπίσει τέσσερις όρους για να πάς να την επισκεφτείς στο σπίτι της. Πρέπει να είσαι αρχικά εμβολιασμένος-η. Να έχει περάσει το διάστημα του ενός μήνα από την τελευταία δόση. Μετά θα πρέπει να κάνεις μοριακό τέστ και μόλις το κάνεις να μπείς σε καραντίνα, μέχρι την ώρα που θα πάς στο σπίτι της, για να αποφύγεις να έχεις μολυνθεί στο διάστημα από το τέστ μέχρι να φτάσεις με τα δώρα σου έξω από την εξώπορτά της. Αυτή που βρέθηκε εκτός κανόνων τις τελευταίες ημέρες, ήταν η κολλητή της φίλη και χρόνια συνεργάτης της στις εκπομπές της, Gayle King. Η Oprah ήθελε να της κάνει έκπληξη οργανώνοντας ένα πάρτι για λίγους για τον εγγονό της Gayle. 'Ομως παρότι εμβολιασμένη, δεν είχε περάσει το χρονικό όριο ασφαλείας για να μπορέσει να πάει στο πάρτι. Και έτσι έχασε τη γιορτή του δικού της εγγονού! Είπαμε η Oprah, είναι πάρα πολύ αυστηρή σε ότι αφορά την πανδημία.


https://www.instagram.com/p/CX8rjN1FnfK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, κατόρθωσε δύο μέρες μετά να επισκεφτεί την καλή της φίλη για να την ευχαριστήσει για την γιορτή που έκανε για την οικογένειά της, η οποία μετά από τόσα χρόνια φιλίας, είναι και οικογένεια της Oprah. Από ότι μαθαίνουμε πάντως, η δημοσιογράφος και παραγωγός είναι εξίσου αυστηρή και στα μέτρα ασφαλείας της δικής της παραγωγής. Δεν κάνει κανένα γύρισμα αν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, μαζί με τις δικές της προσθήκες που τα κάνουν ακόμη πιο αυστηρά.

Για αυτό και την περίοδο της διακυβέρνησης Τράμπ, είχε εξοργιστεί ουκ ολίγες φορές, με την χαλαρότητα των μέτρων που είχαν παρθεί από την αρχή της πανδημίας, στις ΗΠΑ.

Photo credits Associated Press/Instagram @oprah

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Adele κάθεται στη θέση της Meghan Markle και μιλάει στην Oprah! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί

Oprah Winfrey: Η απαράδεκτη ερώτηση στις αδερφές Olsen σε συνέντευξη του 2004

Kim Kardashian- Oprah Winfrey: Η πρωτιά που κατέκτησαν δεν είναι και η πιο… ευχάριστη!