Η Adele κάθεται στη θέση της Meghan Markle και μιλάει στην Oprah! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί

Η Adele κάθεται στη θέση της Meghan Markle και μιλάει στην Oprah! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί

Η Adele επέστρεψε ανανεωμένη και λαμπερή και το τρέιλερ από τη συνέντευξη στην Oprah το αποδεικνύει.

Η Oprah Winfrey φημίζεται για τις ιδιαίτερες συνεντεύξεις της. Συνομιλίες με μεγάλα ονόματα κάθε κλάδου του πλανήτη που συζητούνται για πολύ καιρό μετά τη διεξαγωγή τους. Και αυτό ακριβώς αναμένεται να συμβεί με την επερχόμενη συνέντευξη της Adele, όπως αυτό παρουσιάστηκε από το τρέιλερ για το «Adele One Night Only», το δίωρο σόου που θα προβληθεί στην Αμερική την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Η συνέντευξη της Adele στην Oprah

Η 33χρονη σταρ στο τρέιλερ εμφανίζεται με ένα υπέρκομψο, λευκό κοστούμι και παίρνει τη θέση της απέναντι στην οικοδέσποινα στο ίδιο σκηνικό που έλαβε χώρα και η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Πλάνα από την εμφάνισή της στο Griffith Observatory στο Los Angeles αρχίζουν να παίζουν στο ενδιάμεσο δίνοντας στο κοινό μία γεύση από τη συναυλία που έδωσε η Adele στον επιβλητικό χώρο.



«Κανείς δεν είναι πιο συναρπαστικός με την αλήθεια από την Adele», είπε η Oprah στην αρχή και συνέχισε αργότερα: «Είναι μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά. Ελάτε μαζί μου στη συνέντευξη που θα κάνω με τη μία και μοναδική Adele»

Η εκπομπή χαρακτηρίζεται ως «η πρώτη τηλεοπτική, ευρεία συζήτηση της Adele για το νέο της άλμπουμ, τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια, τη ζωή μετά το διαζύγιο, την απώλεια βάρους και την ανατροφή του γιου της».

Πρίγκιπας William ή πρίγκιπας Harry; Η Adele διαλέγει τον αγαπημένο της

Το φόρεμα της συναυλίας



Για μία τόσο ιδιαίτερη περίσταση, όπως το σόου στο Griffith Observatory, η Adele έπρεπε να βρει ένα ρούχο εφάμιλλο της δυναμικής του χώρου. Έτσι, επέλεξε μία off-the-shoulder δημιουργία του οίκου Schiaparelli, ένα σχέδιο που αποτελεί έμπνευση του Daniel Roseberry ειδικά για τη σταρ.

Το calendar της Adele είναι πολύ πλούσιο αυτήν την περίοδο. Στη συνέχεια θα δεις μερικά από τα event που οργάνωσε.