Οι πιο instagramable φωτογραφίες Ελλήνων celebrities αυτά τα Χριστούγεννα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι πιο instagramable φωτογραφίες Ελλήνων celebrities αυτά τα Χριστούγεννα

Η Βίκυ Καγιά, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Σίσσυ Χρηστίδου μας βάζουν στο πνεύμα των εορτών με το ιδιαίτερο στυλ τους.

Σε λιγότερο από 55 ώρες θα υποδεχθούμε τη νέα χρονιά και θα αφήσουμε πίσω μας ένα πολύ δύσκολο έτος για όλη την ανθρωπότητα. Οι φετινές γιορτές επισκιάστηκαν από την πανδημία του covid-19 και την μετάλλαξη Όμικρον που θερίζει στη χώρα μας με αποτέλεσμα τα κρούσματα να σημειώσουν νέο αρνητικό ρεκόρ. Εκατοντάδες επώνυμοι Έλληνες και Ελληνίδες νοσούν με κορωνοϊό και δυστυχώς θα γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά κλεισμένοι στο σπίτι σε καραντίνα.

Οι celebrities απολαμβάνουν τις διακοπές τους

https://www.instagram.com/p/CXWW86Tog3y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κατάσταση της πανδημίας δεν πτόεισε τους υπόλοιπους Έλληνες celebrities οι οποίοι προσπάθησαν να μη χάσουν ούτε λεπτό τη θετική τους διάθεση και να απολαύσουν το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πολλοί ταξίδεψαν εντός αλλά και εκτός συνόρων με τις οικογένειές τους, χαρίζοντάς μας αργότερα υπέροχες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια ώρα όσοι παρέμειναν στην στολισμένη πρωτεύουσα, φρόντισαν να μας αποζημιώσουν με τα festive posts τους, βάζοντάς μας για τα καλά σε #XmasMood.

Οι πιο festive φωτογραφίες των Ελλήνων celebs στο Instagram

Σάκης Ρουβάς

rouvas

Ο τραγουδιστής και κριτής του «The Voice», μας έδειξε μια γωνιά από το εντυπωσιακό σπίτι του, ποζάροντας χαμογελαστός στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε τις ευχές του στους χιλιάδες ακόλουθούς του στο Instagram και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ελένη Μενεγάκη

menegaki1

Η παρουσιάστρια φόρεσε κόκκινα items και πόζαρε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με άκρως εορταστική διάθεση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

spyropoulou

Πριν βρεθεί στην χιονισμένη Πράγα με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες με αξιοζήλευτα εορταστικά outfits.

Τζένη Θεωνά

Με απαράμιλλο στυλ και φορώντας τα αγαπημένα της κοσμήματα, πόζαρε δίπλα από το δέντρο η ηθοποιός Τζένη Θεωνά.

https://www.instagram.com/p/CYEuM2vM08K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζέτα Μακρυπούλια

makripoulia

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» έκανε μια casual εμφάνιση εν όψει εορτών και πόζαρε σκεπτική φορώντας το αγαπημένο της πολύχρωμο πουλόβερ, τζιν παντελόνι και sneakers. Μπορεί κάθε της look στο τηλεοπτικό πλατό να είναι ultra glam ωστόσο στην καθημερινότητά της η Ζέτα αγαπά τις πιο athleisure εμφανίσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου

sissychristidou

Η Σίσσυ αγαπά τα Χριστούγεννα κι αυτό είναι εμφανές με μια ματιά στο Instagram feed της. Με boho διάθεση και φορώντας ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα, η παρουσιάστρια πόζαρε χαμογελαστή στο σαλόνι της.

Αθηνά Οικονομάκου

oikonomakou1

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει η Αθηνά Οικονομάκου αφού στο τσακ γλίτωσε τον covid-19, όπως η ίδια ανέφερε σε Instagram stories. Η ηθοποιός φόρεσε τα καλά της και πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη σε ένα καρουζέλ.

Βίκυ Καγιά

kaya1

Το μοντέλο-παρουσιάστρια φόρεσε ένα satin φόρεμα, ένα καρό blazer και το λαμπερό της χαμόγελο, χαρίζοντάς μας μια υπέροχη λήψη.

Μαρία Ηλιάκη

iliaki

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: @vickykaya_

iliaki2

Με βόλτες στη φύση και πολύ ρομαντισμό συνεχίζουν τις διακοπές τους οι Έλληνες celebrities



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 Insta posts των celebrities δίνουν έμπνευση για το outfit της Πρωτοχρονιάς

Covid alert! Οι celebrities που θα περάσουν με θερμόμετρο την Πρωτοχρονιά λόγω κορονοϊού