To Hollywood αποχαιρετά τη θρυλική Betty White! Άφησε πίσω της 80 χρόνια καριέρας και επιτυχιών

Κατερίνα Ιωακείμ
To Hollywood αποχαιρετά τη θρυλική Betty White! Άφησε πίσω της 80 χρόνια καριέρας και επιτυχιών

Με βαθιά θλίψη και ατελείωτο θαυμασμό ο κόσμος του θεάματος λέει το αντίο του σε μια αληθινή σταρ, τη Betty White! Λίγες μέρες αφού αποκάλυψε στο περιοδικό People τα μυστικά της μακροζωίας και 17 μέρες πριν γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του το χρυσό κορίτσι έκλεισε τα μάτια του για πάντα. 

Η μεγαλύτερη σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης, η σπουδαία Betty White, η γυναίκα με καριέρα οκτώ δεκατιών στη μικρή οθόνη, μια από τις θρυλικές μορφές της βιομηχανίας του θεάματος, πέθανε απόψε στο σπίτι της, λίγο πριν την εκπνοή του 2021.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People πριν λίγες μέρες, αποκάλυψε πως το μυστικό της μακροζωίας της ήταν η θετική της ενέργεια, η ανθυγιεινή διατροφή (!) και το γεγονός πως από μικρό παιδί έβλεπε τα πάντα με αισιοδοξία (μια στάση ζωής που είχε έμπνευση την ελληνικής καταγωγής μητέρα της Christine Tess Cachikis).

17 μέρες πριν γιορτάσει τα 100ά της γενέθλια δήλωνε πανευτυχής που έκανε ακόμα όνειρα για τη ζωή και την καριέρα της. Όπως μεταδίδει το TMZ δεν αντιμετώπιζε κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν ένιωθε δυσφορία ή κάτι που να την ανησυχεί και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ο θάνατός της οφείλεται σε φυσικά αίτια.

Betty White People rip

Το μόνο που την στεναχωρούσε ήταν η απομόνωση στο σπίτι της, λόγω του Covid-19, αλλά ακόμη κι αν περνούσε τις μέρες μόνη φρόντιζε να τις γεμίζει δραστηριότητες, βλέποντας τηλεόραση, διαβάζοντας μυθιστορήματα, λύνοντας σταυρόλεξα και φροντίζοντας τις πάπιες στην αυλή της.

Ο ρόλος που την έκανε περισσότερο γνωστή και αγαπητή σε όλους ήταν εκείνος της Rose Nylund στα "The Golden Girls" (Τα Χρυσά Κορίτσια, 1985 - 1992), μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όλων των εποχών παγκοσμίως.



Υπήρξε η πρώτη γυναίκα που απέκτησε τον απόλυτο έλεγχο μπροστά και πίσω από τις κάμερες και η πρώτη γυναίκα παραγωγός τηλεοπτικός σειράς (Life with Elizabeth), ένας ρόλος που της χάρισε τον τίτλο της επίτιμου Δημάρχου του Hollywood το 1955.


https://www.instagram.com/p/CYByH9GuaQs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Betty White δούλεψε στην αμερικανική τηλεόραση περισσότερα χρόνια από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος και ακριβώς γι' αυτό μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness το 2018.



Έχει τιμηθεί με 8 Emmy Awards, 3 American Comedy Awards, 3 Screen Actors Guild Awards και ένα Grammy Award το 2012! Έχει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood και βέβαια έχει περάσει στο Hall of Fame της αμερικανικής τηλεόρασης.



Οι χολιγουντιανοί σταρ Ryan Reynolds, Reese Witherspoon, Viola Davis, Debra Messing και Diane Kruger ήταν οι πρώτοι που αποχαιρέτησαν τη Betty White με αναρτήσεις τους στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά πως μόλις έχασαν τον «έναν εθνικό θησαυρό»...

«Έσπασε η καρδιά μου. Άγγελέ μου. Ίδωλό μου. Φίλη μου. Μου λείπεις ήδη», έγραψε η Jennifer Love Hewitt ενώ κοινή αναφορά στα post σχεδόν όλων των διασήμων ήταν ο αποχαιρετισμός σε μία κωμικό που έκανε τον κόσμο να γελά, να νιώθει χαρά και αισιοδοξία.

Η Betty White ήταν μια γυναίκα με πολύ λαμπερό άστρο, που δούλευε πολύ, διασκέδαζε πολύ, φλέρταρε πολύ και χαιρόταν τη ζωή. Πολύ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το επικό σχόλιο του Ryan Reynolds για το φλερτ του με την 100χρονη Betty White

Η μοναξιά του Covid δεν παλεύεται!