Το επικό σχόλιο του Ryan Reynolds για το φλερτ του με την 100χρονη Betty White

Κατερίνα Μπούσιου
Το επικό σχόλιο του Ryan Reynolds για το φλερτ του με την 100χρονη Betty White

Ο γοητευτικός ηθοποιός απάντησε με πολύ χιούμορ στο σχόλιο της Betty White ότι δεν μπορεί να την ξεπεράσει. 

Η μοναδική Betty White γιορτάζει τα 100 της χρόνια και έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό People και με το χιούμορ που τη διακρίνει, σχολίασε αρκετούς διάσημους celebrities και συμπρωταγωνιστές της στο παρελθόν. Μίλησε ανοιχτά για τον...έρωτα του Ryan Reynolds στο πρόσωπό της και εκείνος της απάντησε με ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο στο Twitter.


https://www.instagram.com/p/CYByH9GuaQs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ryan ή Robert Redford;

Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός, που είναι πια μια εμβληματική φυσιογνωμία του Hollywood, είχε συνεργαστεί με τον Ryan Reynolds και την Sandra Bullock, στην ταινία Proposal. Σε εκείνη την ταινία μάλιστα έκανε τη αγαπημένη του γιαγιά, που ανακαλύπτει πως ο γάμος του εγγονού της με την προισταμένη του, είναι λευκός και γίνεται μόνο για να πάρει εκείνη την αμερικανική υπηκοότητα. Ήταν τόσο καλή η συνεργασία τους, που από εκείνη την ταινία και μετά ο Reynolds την αποκαλούσε ως το πρώην κορίτσι του. Η Betty White συνέχισε πρόσφατα το διαχρονικό τους αστείο, λέγοντας στην συνέντευξή της πως: «Έμαθα πως ο Reyonolds ακόμη δε με έχει ξεπεράσει, αλλά για μένα ο ένας και μοναδικός είναι ο Robert Redford».

reyonolds tweeter

Και εκείνος φυσικά πήρε το...σοβαρό του στύλ και της απάντησε μέσω του προφίλ του στο Twitter: «Έχω βαρεθεί τα media να εκμεταλλεύονται παλαιότερες σχέσεις μου, για να αποκτήσουν μερικά clicks». Φυσικά το χιούμορ του ηθοποιού είναι γνωστό και ανάλογο φυσικά με εκείνο της White. Ο ηθοποιός μαζί με άλλους συναδέλφους του, θα συμμετέχουν στην ταινία μικρού μήκους «Betty White - 100 years young a birthday celebration» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου που είναι και η ημέρα των γενεθλίων της, με συνεντεύξεις και αποκλειστικά backstage από ταινίες της ηθοποιού και γυρίσματα από τη θρυλική σειρά των '80s Golden Girls. Το αξιοθαύμαστο με την καριέρα της είναι πως ξεκίνησε από ηλικία 8 ετών την δεκαετία του 1930 να κάνει ραδιοφωνικά προγράμματα για τα παιδιά, ενώ μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο ξεκίνησε να δουλεύει στον κινηματογράφο και το θέατρο. Φυσικά και αποτελεί μοναδική περίπτωση για το Hollywood γιατί παρά την ηλικία της παραμένει δραστήρια και πάντα με μια μόνιμη αισιοδοξία - παράδειγμα για τη ζωή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ryan Reynolds: Η ομοιότητα με τον Ben Affleck και οι ερωτήσεις που δέχεται για τη J.Lo

Ο Ryan Reynolds αποκαλύπτει πώς πηγαίνει η... ερωτική του ζωή με τη Blake Lively

Ryan Reynolds: Μιλάει για το πως ξεκίνησε η σχέση του με την Blake Lively