Η Janet Jackson μιλά για την αποκάλυψη του στήθους της on stage και για τη ζωή με τον Michael

Η Janet Jackson μιλά για την αποκάλυψη του στήθους της on stage και για τη ζωή με τον Michael

5 χρόνια γυρισμάτων και ατελείωτες συσκέψεις χρειάστηκαν για  να ολοκληρωθεί το ντοκιμαντέρ.

Όλος ο πλανήτης συζητούσε τις κατηγορίες για τον Michael Jackson. Όταν ένα 13χρονο αγόρι κατηγόρησε τον τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση, το κοινό και ιδιαίτερα οι θαυμαστές του βρέθηκαν σε σοκ. Το 1993, η αστυνομία διερεύνησε τις κατηγορίες κακοποίησης ενός 13χρονου, δε βρήκε αποδείξεις και έναν χρόνο μετά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Το 2005, έγινε η περίφημη δίκη του Jackson για κακοποίηση ενός άλλου 13χρονου, αλλά απαλλάχθηκε και από αυτές.

Ο όλος σάλος, βέβαια, δεν επηρέασε μόνο τον ίδιο τον Michael αλλά και την αδερφή του, Janet, η οποία έρχεται τώρα σε ένα νέο ντοκιμαντέρ να μιλήσει για τη ζωή της αλλά και τις δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο της. Το πώς βίωσε τη ζωή με την οικογένεια όταν ήταν μικρή αλλά και τον αντίκτυπο που είχε το επίθετο «Jackson» μετά τον σάλο με τον αδερφό της.



Το ντοκιμαντέρ της Janet Jackson

H LifetimeTv δημοσίευσε ήδη μία πρώτη γεύση από τα όσα πρόκειται να δούμε στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ που χρειάστηκε πέντε ολόκληρα χρόνια και ατελείωτες συσκέψεις για να ολοκληρωθεί. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, πολλοί από τους διάσημους συναδέλφους της στον καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο Samuel Jackson, εμφανίζονται για να πουν έναν καλό λόγο για εκείνη, αποθεώνοντάς την και αποκαλώντας τη -ανάμεσα στα άλλα- δυνατή γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CYM1q1lt4rB

Η σχέση με την οικογένεια και ιδιαίτερα με τον μπαμπά της

Έπειτα, τα πλάνα πηγαίνουν σε κάτι διαφορετικό. Σκηνές από την οικογένεια σε μικρή ηλικία, τα πρώτα βήματα των Jackson 5, αδημοσίευτα πλάνα της Janet και το ταξίδι της από τον έλεγχο του μπαμπά της μέχρι την ανεξαρτητοποίησή της.

«Υπήρχαν στιγμές που απλώς δεν μπορούσα να καταλάβω ή να ταιριάξω. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Ήλεγχε τη ζωή μου και την καριέρα μου. Ο πατέρας μου μού είπε ‘Θα τραγουδήσεις’», λέει χαρακτηριστικά η Jackson σχετικά με την εποχή που ακόμη ο μπαμπάς της ήλεγχε τα πάντα.



Το σκηνικό με τον Justin Timberlake που της στοίχισε

To 2004, το όνομα της Jackson βρέθηκε πάλι στα πρώτα θέματα συζήτησης. Αυτήν τη φορά, για ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε μεταξύ εκείνης και του Justin Timberlake επί σκηνής. Την ώρα που οι δυο καλλιτέχνες βρίσκονταν εν μέσω του act τους, ο Timberlake έσκισε μέρος του top της με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το στήθος της. Και οι δύο ζήτησαν συγγνώμη από το κοινό, ο σταρ το απέδωσε σε λάθος του ρούχου, όμως, όλοι τους κατηγόρησαν ότι ήταν στημένο. Ψέματα ή αλήθεια, αυτό κόστισε πολύ στην καριέρα της Jackson.



Η σύνοψη του ντοκιμαντέρ

Στη σύνοψη του ντοκιμαντέρ για την Janet Jackson λέει χαρακτηριστικά: «Η Janet έχει απολαύσει τεράστια επιτυχία αλλά έχει δει και τεράστια τραγωδία. Έχει βιώσει μία ταραχώδη ιδιωτική ζωή μπροστά στον εξαιρετικό δημόσιο έλεγχο. Όλη η Janet Jackson. Σηκώνει το καπάκι στην ιδιωτική της ζωή για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τις πιο οικείες στιγμές της σταρ που έχει πιάσει ποτέ η κάμερα. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την επιστροφή της Janet στην παγκόσμια σκηνή μετά από ένα ξαφνικό διάλειμμα από τη μουσική».

janet jackson documentary2

Πότε θα κυκλοφορήσει

Το πρώτο από τα δύο μέρη του ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου, κατά την 40η επέτειο του άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 1982.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Tristan Thompson είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού: Το τεστ DNA και η συγνώμη στην Khloe

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;