Η Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο και τον Μάξιμο στον Παρνασσό - Μπαμπάς και γιος αχώριστοι

Η Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο και τον Μάξιμο στον Παρνασσό - Μπαμπάς και γιος αχώριστοι

Η οικογενειακή απόδραση στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού θα σου φτιάξει τη μέρα.

Η νέα χρονιά χρειάζεται ανανέωση. Σε κάθε τομέα. Συνήθως ένα ταξίδι μακριά από την καθημερινότητα και όλα αυτά που σε βασανίζουν σε αυτήν βοηθάει να αλλάξεις παραστάσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τους επόμενους μήνες. Celebrities -και μη- το έχουν ανάγκη και συνήθως κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες ταξιδιών πριν και αφότου αλλάξει το έτος.

Η Αθηνά Οικονομάκου, για παράδειγμα, είναι μία ηθοποιός που λατρεύει τα ταξίδια. Στον λογαριασμό της στο Instagram θα δεις πολλές αναρτήσεις που φωτογραφίζουν υπέροχες στιγμές της κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, τα αγαπημένα της πρόσωπα και αισιόδοξες αφιερώσεις. Αυτήν τη φορά, η Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον γιο τους, Μάξιμο, αποφάσισαν να κάνουν μία εξόρμηση στον Παρνασσό και να απολαύσουν οικογενειακά τα χιόνια.



Το σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι υπέροχο! Σχόλια ενθουσιασμού στο Instagram

Η εξόρμηση της Αθηνάς Οικονομάκου στον Παρνασσό

Η Οικονομάκου άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της με την οικογένειά της στον Παρνασσό. Στο υλικό που δημοσιεύτηκε στο Instagram της, ποζάρουν όλοι δείχνοντας πόσο απολαμβάνουν τα χιόνια φορώντας, φυσικά, τα χοντρά τους ρούχα για να προστατευτούν από το κρύο, καθώς και τον εξοπλισμό του σκι.

athina oikonomakou parnassos9

Σε ένα boomerang που ανέβασε στα stories της, ο Μιχόπουλος κάθεται πάνω στο χιόνι και παίζει με τον Μάξιμο, ενώ σε ένα άλλο ο μικρός έχει φορέσει τα παγοπέδιλά του και είναι έτοιμος για δράση.



athina oikonomakou maximos parnassos

Έπειτα, ακολούθησε και μία ανάρτηση με μία φωτογραφία που δείχνει το χιονοδρομικό του Παρνασσού με το caption της Οικονομάκου να καλωσορίζει το 2022: «Hello 2022 ☃️ #mountainlife #skiing #Maximakos #winterwonderland #sunnyday».

https://www.instagram.com/p/CYTplkUteA2

Συνέχισε παρακάτω για φωτογραφίες από το ταξίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σίσσυ θα είναι γίνει νονά της Ada: Η φωτογραφία της Χρηστίδου με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Δανάη Μπάρκα: Έκλαιγε η γιαγιά της που είχε μέρες να τη δει - Η συγκινητική αναφορά στον παππού της

Ο Πρίγκιπας Κάρολος κάνει την έκπληξη και μιλά για τον γιο του Harry για πρώτη φορά μετά το Μegxit