Η Σίσσυ θα γίνει νονά της Ada: Η φωτογραφία της Χρηστίδου με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Πατούλια Κατερίνα
Η Σίσσυ θα γίνει νονά της Ada: Η φωτογραφία της Χρηστίδου με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Κοντοβά- Χρηστίδου: Τις δύο γυναίκες συνδέει μια βαθιά φιλία ετών που πλέον θα γίνει και κουμπαριά.

Το χωριό Νυμφαίο της Φλώρινας, απολαμβάνει τις πρώτες της διακοπές με την κόρη της Ada, η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά.

Η υιοθεσία της Ada

Στις δέκα Δεκεμβρίου 2021, η Κοντοβά, είχε ποζάρει αγκαλιά με τη μικρή Ada για πρώτη φορά από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και είχε αποκαλύψει πως η υιοθεσία επιτέλους ολοκληρώθηκε:

«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα», είχε γράψει χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CXTcjMNM8Wm

Από το ξεκίνημα της διαδικασίας της υιοθεσίας της κόρης της, η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίνησε να μιλάει γι’ αυτό στον λογαριασμό της στο Instagram, περιγράφοντας τόσο τις δυσκολίες όσο και τα στάδια που έκρυβε η διαδικασία η οποία κράτησε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, με την ίδια να πρέπει ουσιαστικά να μείνει στην Ουγκάντα το μεγαλύτερο μέρος του έτους για να μπορέσει τελικά να ταξιδέψει με την Ada, πίσω στην Ελλάδα και στην Αθήνα.

Η φωτογραφία με την νονά Χρηστίδου


https://www.instagram.com/p/CYUfMyOherh

Η Κοντοβά λίγο μετά τα Χριστούγεννα, ταξίδεψε μέχρι το Νυμφαίο για να συναντήσει η Ada μια καλή της φίλη και στο ταξίδι αυτό έσπευσε να την βρει και η καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου.

Αφήνοντας για λίγο τη φροντίδα της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη, η Σίσσυ βρέθηκε με την Ada, την οποία και θα βαπτίσει, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Ada …και η ζωή μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη», ενώ η Κοντοβά σχολίασε χαρακτηριστικά: «Νονά μας»!

Η κουμπαριά για τις δύο γυναίκες ήταν κάτι που είχαν υποσχεθεί να γίνει εδώ και χρόνια με τη Σίσσυ να εξομολογείται:

«Εδώ και χρόνια λέγαμε με τη Χριστίνα πως αν γίνει ποτέ μητέρα θα το βαφτίσω εγώ. Θα δείτε τι θα γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά τον Απρίλιο στην κάμερα του Love it.

Η Σίσσυ δεν είχε κρύβει άλλωστε και τη συγκίνησή της on camera, όταν στην εκπομπή της προβλήθηκε το βίντεο με την απόφαση της Χριστίνας να γίνει ανάδοχη μαμά της Ada.



Οι πρώτες διακοπές μαζί:

kontva1
kontva1

Ada και Χριστίνα απολαμβάνουν τις πρώτες τους στιγμές μαζί στην Ελλάδα. Ο φακός είχε εντοπίσει την σχεδιάστρια στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον αγαπήμενο της Τζώνη Καλημέρη και την μικρή Ada η οποία έκανε ποδήλατο ισορροπίας ενώ η μαμά της την καμάρωνε φωτογραφίζοντάς της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε - Στο δρόμο των Κοντοβά και Βολιώτη

Χριστίνα Κοντοβά: Οι νέες φωτογραφίες της Ada και το παρατσούκλι της (photos)

Χριστίνα Κοντοβά: Γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια με την Ada (photos & video)