Έλενα Παπαρίζου: Η συγκίνηση για την περίοδο της ζωής της που έζησε μακριά από τους γονείς της

Κατερίνα Μπούσιου
Έλενα Παπαρίζου: Η συγκίνηση για την περίοδο της ζωής της που έζησε μακριά από τους γονείς της

Μία σπάνια εξομολόγηση της τραγουδίστριας στην εκπομπή «Προσωπικά» με την 'Ελενα Κατρίτση για τη ζωή της και τις στιγμές που ράγισε η καρδιά της. 

Η 'Ελενα Παπαρίζου στην πρώτη εκπομπή του χρόνου για τα «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ1, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 16.00, κάνει μια αναδρομή στη ζωή και στην καριέρα της και θα μας εκπλήξει με αρκετές από τις αποκαλύψεις της. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της και το διάστημα που έμεινε μακριά από τους γονείς της, από τις κριτικές και τις δύσκολες στιγμές, μέχρι και στα πιο χαριτωμένα στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία.


https://www.instagram.com/tv/CYQ-143IZ1V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η περίοδος που έμεινε μακριά από τους γονείς της ως παιδί

Το κορίτσι που μας χάρισε την πρωτιά στην Eurovision με το My number one, θυμάται την εποχή που μικρό κοριτσάκι ντυνόταν Αθανάσιος Διάκος στις σχολικές γιορτές για την 25η Μαρτίου και μάλιστα εξομολογείται για πρώτη φορά πως υπάρχει κάτι που συνέβη στη ζωή της, που για πολλά χρόνια δεν το συζητούσε με την οικογένειά της, γιατί την πλήγωνε. Αναφέρεται λοιπόν στην εποχή που μόλις 3 ετών οι γονείς της, την άφησαν στην θεία της στο Βόλο για να μεγαλώσει μαζί της, την ίδια στιγμή που εκείνοι έφυγαν μετανάστες στη Σουηδία. Η Έλενα Παπαρίζου αναφέρει χαρακτηριστικά πως θυμάται ακόμη τα δέματα με τα δώρα που της έστελνε η μαμά της εκείνη την εποχή, το πόσο της είχε λείψει και πόσο είχε στοιχίσει στους γονείς της η απουσία της. 'Οταν πια κατάφεραν να την πάρουν μαζί τους στη Σουηδία όπου και μεγάλωσε η 'Ελενα, για πολλά χρόνια κανείς τους δεν ήθελε μέσα στην οικογένεια να μιλούν για αυτό το θέμα, γιατί ένιωθαν όλοι πληγωμένοι.

katritsi paparizou

Η τραγουδίστρια κάνει επίσης μια αναδρομή στα εφηβικά της χρόνια και στο ξεκίνημά της στα 17 της στο τραγούδι, την καρμική συνάντησή της με τον Νίκο Παναγιωτίδη των Antique και στην πρώτη τους συμμετοχή στην Eurovision πριν 21 χρόνια με το Die for you κατακτώντας με αυτό το τραγούδι την τρίτη θέση. Αυτή η συμμετοχή την έκανε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο.



Εκείνη τη χρονιά ωστόσο πολλοί είχαν κάνει αρνητικά σχόλια θεωρώντας πως δεν είναι Ελληνίδα, αλλά Σουηδέζα. Και η 'Ελενα όταν τη ρωτά η δημοσιογράφος αν είχε ενοχληθεί εκείνη την εποχή από τα σχόλια απάντησε πως: «Εμείς τα προσπεράσαμε εκείνα τα σχόλια. Αυτό είναι το καλό όταν είσαι νέος. Δεν σε ενδιαφέρει το τι λέει ο κόσμος. Περισσότερο όμως ενόχλησε τον πατέρα μου παρά εμένα. Δεν μπορούσε κανένας δημοσιογράφος ή τηλεοπτικό πρόσωπο να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Όπως και δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου. Είμαι ένα «πλούσιο» κορίτσι γιατί έχω δύο πατρίδες. Πολλές φορές δεν ξέρω ποια βάζω πρώτη και ποια δεύτερη, ποια αγαπάω περισσότερο. Δεν συγκρίνονται όμως αυτές οι δύο χώρες».


https://www.instagram.com/tv/CYL9JMcBtZ7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H τραγουδίστρια μιλά και για την γνωριμία και το γάμο με τον Ανδρέα Καψάλη, ενώ σε ένα σημείο της συνέντευξης, η 'Ελενα Κατρίτση τη ρωτά αν ένιωσε κάποια στιγμή να ραγίσει η καρδιά της και η 'Ελενα με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντά πως: «Ναι, την έχω αισθανθεί, την έχω νιώσει. Ξέρεις, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή μας. Και έπεσα εφτά φορές; Οχτώ φορές θα σηκωθώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Έλενα Παπαρίζου: «Μου αρέσει να ωριμάζω, φέτος έκανα και baby botox»

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα

The Voice: Η εμφάνιση της Παπαρίζου στην πρεμιέρα και τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter (photos)

Photo credits: Ιnstagram @helenapaparizou