Η Britney Spears γιορτάζει γυμνή την απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της

Η Britney Spears γιορτάζει γυμνή την απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της

Η Britney είναι, νιώθει και δείχνει ελεύθερη και ανακουφισμένη!

Μετά από 13 χρόνια ταλαιπωρίας και συνεχούς ελέγχου της Britney Spears από τον πατέρα της, Jamie Spears, τον περασμένο Σεπτέμβριο βγήκε επιτέλους η δικαστική απόφαση που τον απομακρύνει οριστικά από την κηδεμονία της. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, τον είχε κατηγορήσει ανοιχτά για κακοποίηση και εκμετάλλευση της κακής ψυχολογικής της κατάστασης, ώστε να βγάζει χρήματα σε βάρος της.

Τώρα, όμως, είναι μία νέα εποχή για την Britney. Το νιώθει και το δείχνει με κάθε τρόπο. Πρόσφατα, έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία ποζάρει ολόγυμνη, τοποθετώντας μόνο μερικά emoji στα εντελώς επίμαχα σημεία.



Οι γυμνές φωτογραφίες της Britney Spears

Η Britney Spears δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο προφίλ της στις οποίες είναι γυμνή φορώντας μόλις ένα ζευγά μακριές κάλτσες. Το caption της ανάρτησης ήταν πολύ σαφές και ξεκάθαρο για το μήνυμα που ήθελε να περάσει: «Η ενέργεια της ελεύθερης γυναίκας δεν ήταν ποτέ καλύτερη».

https://www.instagram.com/p/CYZ64xwvioX

Η κηδεμονία από τον Jamie Spears

Το 2008, ο Jamie Spears ορίστηκε κηδεμόνας της Britney, καθώς η ίδια βρισκόταν αντιμέτωπη με πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Έκτοτε, όσο κι αν η σταρ έδειχνε να είναι καλύτερα, ο πατέρας της αρνιόταν να αφήσει την κηδεμονία της, αναγκάζοντας την τραγουδίστρια να προσπαθεί για χρόνια να απελευθερωθεί.

Britney Spears: Δικαίωση στο δικαστήριο μετά από 13 χρόνια - Απομακρύνεται οριστικά ο πατέρας της

Έπρεπε να περάσουν 13 ολόκληρα χρόνια για να βρει το δικαστήριο την κατάσταση τοξική και να βοηθήσει την Britney. Θαυμαστές -και μη- της τραγουδίστριας ήταν στο πλευρό της σε κάθε βήμα της διαδρομής, ξεκινώντας, μάλιστα, και την καμπάνια #FreeBritney. Μέχρι που κατά τη διάρκεια της ακρόασης, στην πλατεία Trafalgar του Λονδίνου συγκεντρώθηκε κόσμος υπέρ του κινήματος. Ο, δε, αρραβωνιαστικός της, Sam Asghari, την υποστήριξε με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση: «Η δύναμη της λιονταρίνας #freebritney».

https://www.instagram.com/p/CUbGGCLP3Tv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποκάλυψη του William και της Kate Middleton για τον αρραβώνα τους- Η αντίδραση της βασίλισσας

Η βασίλισσα Letizia παρά λίγο να χάσει ένα ιστορικό κόσμημα - Φαντάσου αυτόν που θα το έβρισκε

Cameron Diaz-Benji Madden: Γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου- Η τρυφερή αφιέρωση (photos)