Η αποκάλυψη του William και της Kate Middleton για τον αρραβώνα τους- Η αντίδραση της βασίλισσας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η αποκάλυψη του William και της Kate Middleton για τον αρραβώνα τους- Η αντίδραση της βασίλισσας

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά τον αρραβώνα τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έφεραν στο φως άγνωστες μέχρι και σήμερα λεπτομέρειες.

Δέκα ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν από την στιγμή που πρίγκιπας William γονάτισε και ζήτησε σε γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Kate Middleton. To ζευγάρι βρισκόταν σε σχέση σχεδόν μια δεκαετία μέχρι τον Απρίλιο του 2011 που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Σήμερα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα 3 τους παιδιά (George, Charlotte, Louis) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Η άγνωστη λεπτομέρεια για τον αρραβώνα τους

https://www.instagram.com/p/CYKH5wBNdhT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια των διακοπών του ζευγαριού στην Κένυα όπου διέμεναν σε μια απομακρυσμένο ξύλινο σπίτι κοντά στη λίμνη Rutundu. Η Kate Middleton έχει περιγράψει στο παρελθόν τη στιγμή ως «πολύ ρομαντική».

https://www.instagram.com/p/CXPG3bvtbuH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γνωρίζοντας όμως καλά τη φρενίτιδα που θα επικρατούσε στα μέσα ενημέρωσης, ο William και η Kate αποφάσισαν να κρατήσουν μυστικό τον αρραβώνα τους για λίγο καιρό, διατηρώντας σιγή ιχθύος. Στο βιβλίο της «Kate: The Future Queen», η royal expert, Katie Nicholl ισχυρίζεται ότι η Kate Middleton έβαλε τo δαχτυλίδι αρραβώνων (που ανήκε προηγουμένως στην πριγκίπισσα Diana) σε ένα χρηματοκιβώτιο και το άφησε εκεί μέχρι την ημέρα του γάμου.

Η ανακοίνωση στην βασίλισσα Ελισάβετ και η αντίδρασή της

https://www.instagram.com/p/CWLceqbscPl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ίδια ώρα ο πρίγκιπας William είχε να κάνει μια πολύ σημαντική δουλειά, αφού ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας έπρεπε και επίσημα να ζητήσει τη συναίνεση της βασίλισσας για τον επερχόμενο γάμο του με την Kate. Σύμφωνα με την Νicholl, η βασίλισσα Ελισάβετ έτρωγε πρωινό με τον πρίγκιπα Φίλιππο όταν έλαβε απρόσμενο τηλεφώνημα από τον εγγονό της. Η 95χρονη μονάρχης ενθουσιάστηκε και ξαφνιάστηκε με την ανακοίνωση του William ότι σκοπεύει να παντρευτεί την αγαπημένη του. Η Kate Middleton και η βασίλισσα διατηρούν άψογες σχέσεις ενώ ο Τύπος αναφέρει συχνά την αδυναμία που τρέφει η μονάρχης στη Δούκισσα του Cambridge.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

charles1

Ο Πρίγκιπας Κάρολος κάνει την έκπληξη και μιλά για τον γιο του Harry για πρώτη φορά μετά το Μegxit



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Middleton δεν είναι τυχαία η αγαπημένη της Ελισάβετ - Το άγνωστο παρελθόν με τη μαμά της

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet