Άγριες Μέλισσες: «Είμαστε ακόμη αρνητικοί» - Το viral video με όσους ηθοποιούς δεν έχουν νοσήσει

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: «Είμαστε ακόμη αρνητικοί» - Το viral video με όσους ηθοποιούς δεν έχουν νοσήσει

Η πανδημία χτύπησε και το Διαφάνι. Τα γυρίσματα συνεχίζονται παρά τα κρούσματα και όσοι δεν έχουν νοσήσει θέλησαν να το διακωμωδήσουν. Τι θα γίνει με την μετάδοση της τηλεοπτικής σειράς. 

Παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας, η πανδημία και ο covid 19 «χτύπησε» και στο Διαφάνι, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στα γυρίσματα αλλά και στις ημέρες μετάδοσης της σειράς 'Αγριες Μέλισσες στον ANT1. Ωστόσο όσοι έχουν βγεί αρνητικοί στα τεστ συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα για να καλύψουν σκηνές, μέχρι επιστρέψουν οι συνάδελφοί τους ξανά κοντά τους. Τι θα γίνει με την μετάδοση των επεισοδίων και πως αντέδρασαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και άλλοι πρωταγωνιστές σε ένα video που έγινε ήδη viral με σκοπό να διακωμωδήσουν την όλη κατάσταση που βιώνουν;


https://www.instagram.com/p/CYWm72nI8I2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είμαστε ακόμη αρνητικοί

Κάνοντας μια παράφραση από το γνωστό τραγούδι της 'Αλκηστης Πρωτοψάλτη, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η Αμαλία Καβάλη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Δημήτρης Πλειώνης τραγουδούν στο....θεσαλλικό κάμπο το «Είμαστε ακόμη αρνητικοί στην tv σαν μειονότητα». Με αυτές τις λέξεις πάντως παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των συναδέλφων τους που έχουν νοσήσει από covid-19, καταλαβαίνουμε ότι είτε τα κρούσματα ήταν πολλά, είτε τέθηκαν αρκετοί σε προληπτική καραντίνα, λόγω επαφής με κρούσμα. Όπως είναι φυσικό το video τους έγινε το αγαπημένο των φανς της σειράς. Από την ερχόμενη εβδομάδα η σειρά θα μεταδίδεται μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη, σε μια προσπάθεια να γίνει εξοικονόμηση επεισοδίων, μέχρι τα γυρίσματα να μπουν ξανά στην κανονική τους ροή.


https://www.instagram.com/tv/CYV7ldlsgqa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απουσία της Δανάης Μιχαλάκη από το θέατρο πυροδότησε νέες φήμες

Η γνωστή μας Δρόσω, Δανάη Μιχαλάκη εδώ και μερικές μέρες έχει αντικατασταθεί στο ρόλο της στην παράσταση Σεσουάρ για δολοφόνους και μάλιστα όπως μάθαμε από το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, από τις δηλώσεις του συμπρωταγωνιστή της Χάρη Χιώτη, βρίσκεται σε καραντίνα. Η ίδια ωστόσο δεν έχει δημοσιοποιήσει την κατάστασή της. Παρόμοια ξαφνική αποχώρηση από το θέατρο αλλά και από τα γυρίσματα είχαμε πριν από λίγες μέρες και από την Μαρία Κίτσου, που έπαιζε στην παράσταση Τρίτο Στεφάνι. Η ηθοποιός για μερικές μέρες δεν εμφανίστηκε και στα γυρίσματα των 'Αγριων Μελισσών και παραμένει απούσα και το τελευταίο διάστημα.



Ωστόσο επειδή μιλάμε για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, οι ηθοποιοί που νοσούν δεν το έχουν αποκαλύψει δημόσια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία κανενός από τους νοσούντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

'Αγριες Μέλισσες: Οι απίστευτες μιμήσεις του Κωνσταντή και οι γκάφες Λάμπρου και Λενιώς

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη συμμαχεί με τον Ακύλα - Η μεγάλη έκπληξη στη σχέση Αντιγόνης και Δούκα

Η Κάτια Δανδουλάκη στο Queen.gr : «Κόντεψα να τρελαθώ αλλά έκανα πολλή δουλειά με την ψυχή μου»