'Αγριες Μέλισσες: Οι απίστευτες μιμήσεις του Κωνσταντή και οι γκάφες Λάμπρου και Λενιώς

Κατερίνα Μπούσιου
'Αγριες Μέλισσες: Οι απίστευτες μιμήσεις του Κωνσταντή και οι γκάφες Λάμπρου και Λενιώς

Απίστευτο γέλιο στο χριστουγεννιάτικο Rouk Zouk Special με την Ζέτα Μακρυπούλια και τους πρωταγωνιστές από τις 'Αγριες Μέλισσες. 

Η ομάδα των Αγριομελομακάρονων σε κόντρα με την ομάδα των Αγριοκουραμπιέδων. Και αυτή τη φορά στις 'Αγριες Μέλισσες δεν έχουμε κόντρες και δολοπλοκίες ανάμεσα στις οικογένειες, αλλά τρελό γέλιο για καλό σκοπό. Με τους πρωταγωνιστές σε ένα special χριστουγεννιάτικο Rouk Zouk με την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια με δυσκολία να κρατιέται από τα γέλια!


https://www.instagram.com/p/CX1asIPJiyY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σκανταλιάρης Κωνσταντής

Οι περισσότεροι ηθοποιοί στις συνεντεύξεις τους έχουν παραδεχτεί πως εκείνος που τους κάνει άνω - κάτω στα γυρίσματα, είναι ο Γιάννης Κουκουράκης, ο γνωστός μας Κωνσταντής, που είναι μοναδικό πειραχτήρι. Εκτός από τη γοητεία του, διακρίνεται και για το χιούμορ του. Εκείνο που δεν ξέραμε είναι πως είναι εξίσου καλός και στις μιμήσεις του. Ειδικά όταν κάνει την lady 'Αντζελα Δημητρίου.



Στα δύο επεισόδια που θα μεταδοθούν το Σάββατο στις 20.00 και αντίστοιχα την Κυριακή στις 20.00 από τον ΑΝΤ1, εκείνη που δυσκολεύτηκε στα παιχνίδια, ήταν η Μαρία Κίτσου, η γνωστή Ελένη Σταμίρη. 'Οσες δυσκολίες αντιμετωπίζει στα γυρίσματα, δεν συγκρίνονται με το άγχος που είχε για να βρεί τη σωστή φράση στο παιχνίδι. Και το μετάφερε και στον τηλεοπτικό της σύζυγο, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, δηλαδή τον Λάμπρο.



Θα...κλάψετε φυσικά με τον Νίκο Λεκάκη που υποδύεται τον 'Αγγελο και σύζυγο της Σοφούλας. Στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο παίζουν οι: Μαρία Κίτσου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γιάννης Κουκουράκης, Αναστάσης Ροϊλός, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Βασιλώττος, Λήδα Ματσάγγου, Αμαλία Καβάλη, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Σουξές, Νίκος Λεκάκης, Γιώργος Ηλιόπουλος, δηλαδή 4 οικογένειες μαζί. Οι Σεβαστοί, οι Μεγαρίτες, οι Σταμίραινες και μέλη της οικογένειας Τόλια. Όλοι για πρώτη φορά μονιασμένοι και αγαπημένοι. Τα έσοδα από τις δύο εορταστικές εκπομπές είναι για το «Χαμόγελο του παιδιού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη συμμαχεί με τον Ακύλα - Η μεγάλη έκπληξη στη σχέση Αντιγόνης και Δούκα

Άγριες Μέλισσες: 'Ενας γάμος μια αποκάλυψη αλλά και μια απόπειρα δολοφονίας

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε το απόλυτο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες (Video)