H Julia Fox αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Kanye West: «Με κάνει και νιώθω σαν Σταχτοπούτα»

H Julia Fox αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Kanye West: «Με κάνει και νιώθω σαν Σταχτοπούτα»

Μία σουίτα γεμάτη με ρούχα ως δώρο της έκανε στο δεύτερο κιόλας ραντεβού και της οργάνωσε μία επαγγελματική φωτογράφηση ενώ δειπνούσαν στο εστιατόριο. Μα ποιος τα κάνει αυτά;

Έρωτα express, βιώνουν τις τελευταίες ημέρες, η Julia Fox και ο Kanye West ή Ye όπως προτιμά να τον αποκαλούν. Η νεοφερμένη στο Hollwood ηθοποιός φαίνεται πως είναι εκείνη που του έκλεψε την καρδιά και τον έκανε να ξεχάσει στη στιγμή την πρώην σύζυγό του Kim Kardashian, την οποία μέχρι πρότινος παρακαλούσε να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του. Οι αποκαλύψεις που έκανε στο περιοδικό Interview η Fox είναι πολύ ιδιαίτερες, όπως και η πρώτη φωτογράφηση του ζεύγους, την οποία οργάνωσε ο ίδιος, μόλις στο δεύτερο τους ραντεβού! 'Ολα αυτά που έκανε ο Ye από τις πρώτες ώρες της γνωριμίας τους, δείχνουν είτε ότι την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, είτε ότι είναι και αυτό μια προσπάθεια να κερδίσει λίγη δημοσιότητα παραπάνω και να ξεχάσουμε το ειδύλλιο της Κim Kardashian με τον Pete Davidson που μονοπωλούσε το τελευταίο διάστημα.


https://www.instagram.com/p/CYaKfMOui0N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Της γέμισε μία ολόκληρη σουίτα με καινούργια ρούχα

Η Julia Fox διηγείται την γνωριμία τους και τα δύο πρώτα τους ραντεβού που έγιναν με διαφορά ολίγων ωρών: «Γνωριστήκαμε με τον Ye την Πρωτοχρονιά και η σύνδεσή μας ήταν ακαριαία. 'Εκανε εμένα και τους φίλους μου να γελάμε και να χορεύουμε όλο το βράδυ». Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως η διασκέδασή τους συνεχίστηκε από το Μαιάμι όπου γνωρίστηκαν, στη Νέα Υόρκη με διαφορά ελάχιστων ωρών, όσο κράτησε η πτήση δηλαδή. Συναντήθηκαν σε θέατρο στο Broadway για να δουν μαζί την παράσταση Slave Play και στην συνέχεια πήγαν για φαγητό.



Και όχι ένα απλό δείπνο: «Είχε κανονίσει για εμένα μια ολόκληρη φωτογράφηση και ενώ δίπλα μας οι υπόλοιποι δειπνούσαν. 'Ολο το εστιατόριο χειροκροτούσε και γελούσε. Μετά το δείπνο μου έκανε μία έκπληξη. Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Είχε γεμίσει μία ολόκληρη σουίτα με ρούχα για εμένα. 'Ηταν σα να έβγαινε αληθινό το όνειρο που έχει κάθε κορίτσι. Με έκανε να αισθανθώ σαν Σταχτοπούτα. Δεν ξέρω πως το έκανε και πότε πρόλαβε να το κάνει. Αλλά εντυπωσιάστηκα. Μα, ποιος κάνει κάτι παρόμοιο στο δεύτερο κιόλας ραντεβού;» Αλήθεια, κανείς.


https://www.instagram.com/p/CYaJoQzu6V4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Ολη αυτή η βραδιά όπως βλέπετε, ο Ye την φωτογράφισε και φυσικά αυτές οι λήψεις δόθηκαν στη δημοσιότητα για να μάθει όλος ο κόσμος τον έρωτά του για εκείνη. Πάντως ήδη τα αμερικανικά tabloids έχουν την ίδια απορία με την Fox. Πότε πρόλαβε να το οργανώσει όλο αυτό μαζί με το επιτελείο του και μάλιστα λίγες ώρες αφού την είχε γνωρίσει; Πάντως οι περισσότεροι κρατούν τις επιφυλάξεις τους, μήπως τελικά όλο αυτό γίνεται όχι για να εντυπωσιαστεί η Fox αλλά για να ζηλέψει η Kim Kardashian. Πάντως η νεαρή ηθοποιός, απέφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις για αυτό τον νέο δεσμό που μετρά μόλις λίγες ημέρες και αρκέστηκε να πει πως προς το παρόν απολαμβάνει τη διαδρομή. Με τόση μεγάλη γκαρνταρόμπα ως δώρο, θα έπρεπε να πει και περισσότερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian

Ανατροπή! Η απόφαση της Kim Kardashian για τον Kanye λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;

Photo credits Associated Press