O Josh Duhamel έκανε πρωτότυπη πρόταση γάμου στην σύντροφό του και η πρώην σύζυγος αντέδρασε

O Josh Duhamel έκανε πρωτότυπη πρόταση γάμου στην σύντροφό του και η πρώην σύζυγος αντέδρασε

Ο ηθοποιός έκανε μία άκρως κινηματογραφική πρόταση γάμου σε μία ειδυλλιακή παραλία. 

Ο γνωστός ηθοποιός Josh Duhamel φαίνεται πως είναι αρκετά ρομαντικός και έξι χρόνια μετά το διαζύγιό του με την τραγουδίστρια Fergie, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και να ξανατολμήσει να ντυθεί γαμπρός. Και έκανε μια πρωτότυπη πρόταση γάμου βγαλμένη από ταινία του Hollywood. Εισπράττοντας μάλιστα και το σχόλιο από την πρώην σύζυγό του, μόλις δημοσίευσε την σχετική φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CYfTP_5rz3G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Εχετε μήνυμα στο μπουκάλι σας

Ο ηθοποιός και η εδώ και δύο χρόνια σύντροφός του Audra Mari βρέθηκαν σε μια γραφική παραλία της Καλιφόρνια και εντελώς τυχαία η κοπέλα ανακάλυψε ένα μπουκάλι που περιείχε ένα κομμάτι χαρτί. Εκεί της έγραψε την ερώτησή του για το αν ήθελε να τον παντρευτεί και εκείνη φυσικά που κάπως και σαν να περίμενε την έκπληξή του, φυσικά και δέχτηκε. «Βρήκε ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι που είχε ξεβράσει η θάλασσα και είπε το Ναι!» Εκείνος περιχαρής μάλιστα έκανε και τη σχετική ανάρτηση με τους δυό τους και έλαβε και ένα αναπάντεχο μήνυμα από την πρώην σύζυγό του και γνωστή τραγουδίστρια Fergie με την οποία είχε ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα που κράτησε για μια δεκαετία.

fergie

Η Fergie λοιπόν του άφησε καρδούλες ευχόμενη συγχαρητήρια για τον άνθρωπο που αγάπησε και πατέρα του μονάκριβου γιού τους Axl, στον οποίο ο Duhamel έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Ο μικρός βέβαια είναι ένας κούκλος, όπως και ο μπαμπάς του! Βέβαια η τραγουδίστρια φαίνεται πως έδειξε ανωτερότητα, γιατί όπως είναι γνωστό, η αιτία του διαζυγίου τους ήταν η απιστία του με μια χορεύτρια που όπως φάνηκε στη συνέχεια ήταν ένας περιστασιακός δεσμός.


https://www.instagram.com/p/BnE6DtJHhag/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μέλλουσα κυρία Duhamel, Audra Mari, υπήρξε γνωστό μοντέλο και μάλιστα στέφθηκε Miss World America το 2016. 'Εκτοτε έκανε δική της εταιρεία με ρούχα και υπήρξε οικοδέσποινα σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές μόδας.


https://www.instagram.com/p/COGHq0zn7fi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Fergie-Josh Duhamel: H πραγματική αιτία του χωρισμού κάνει το γύρο του διαδικτύου

Παντρεύονται! Ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην πασίγνωστη αγαπημένη του