Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο Bob Saget! Το Hollywood θρηνεί και οι αρχές ψάχνουν τα αίτια θανάτου

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο Bob Saget! Το Hollywood θρηνεί και οι αρχές ψάχνουν τα αίτια θανάτου

Ο 65χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix, Full House, βρισκόταν σε περιοδεία στο Ορλάντο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε τον εντόπισε νεκρό στο δωμάτιό του.

Το Hollywood και ιδιαίτερα ο καλλιτεχνικός κόσμος της κωμωδίας θρηνεί. Ο ηθοποιός, Bob Saget, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών και ενώ βρισκόταν σε περιοδεία για τη standup comedy του στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Ο star, ο οποίος αγαπήθηκε για τον ρόλο του Danny Tanner στην κωμωδία των 80’s και 90’s, Full House (που επέστρεψε στο Netflix με sequel), βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

chris noth kataggelies 4

Ο Chris Noth στη χειρότερη φάση της ζωής του- Ο Mr Big βιώνει ακόμα μία απώλεια

Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου

Την Κυριακή (9/1) ο Bob Saget βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Ritz-Carlton όπου και διέμενε. Ο ηθοποιός δεν ανταποκρίθηκε στο προσωπικό του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία, η οποία και τον εντόπισε νεκρό.



«Στις 9/1/2022, λίγο μετά τις 4 μ.μ., αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προσωπικού του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στο Ορλάντο για νεκρό άνδρα», ανέφερε σε δήλωσή της στο E!News η τοπική αστυνομία.

Και συμπλήρωσε: «Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου έναν άνδρα που δεν ανταποκρινόταν. Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Robert Lane Saget, διαπιστώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αιτία θανάτου, και οι αρμόδιοι δεν έχουν εντοπίσει σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών. Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε αυτήν τη στιγμή και δεν αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση. Η ιατροδικαστική έκθεση θα είναι αυτή που θα αναφέρει τελικά την τελική αιτία και τον τρόπο θανάτου».

Το τελευταίο Instagram post του Bob Saget

Ο Saget βρισκόταν σε περιοδεία για stand up comedy πριν πεθάνει. Τελευταία φορά που ανέβηκε στη σκηνή ήταν το Σάββατο (8/9) στο Ponte Vedra Concert Hall. Μάλιστα, το ίδιο βράδυ έμελλε να κάνει και το τελευταίο του post στο Instagram.

«Okay, λάτρεψα το αποψινό show στο Ponte Vedra Concert Hall στο Jacksonville», έγραψε ο ηθοποιός δίπλα στη selfie φωτογραφία του. Και πρόσθεσε: «Πραγματικά υπέροχο κοινό. Πολλή θετική διάθεση. Το ίδιο συνέβη και χθες βράδυ (7/12) στο Orlando στο Hard Rock Live. Κοινό γεμάτο fun και ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ και πάλι το @comediantimwilkins για την υποδοχή. Δεν είχα ιδέα ότι έκανα δύο ώρες παράσταση απόψε το βράδυ. Έχω επανέλθει στην κωμωδία και νιώθω σαν την εποχή που ήμουν 26 ετών. Νομίζω ότι βρίσκω τη νέα φωνή μου και ότι αγαπώ κάθε λεπτό».

https://www.instagram.com/p/CYgKvadOAJ8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Bob Saget, μάλιστα, υποσχέθηκε να συναντήσει το κοινό του στις 28 και 29 Ιανουαρίου γράφοντας: «Τα ξαναλέμε σε δύο εβδομάδες, στις 28 και 29 Ιανουαρίου με τον αδερφό μου @therealmikeyoung. Τσεκάρετε και το BobSaget.com για τις παραστάσεις του 2022. Θα πάω παντού μέχρι να βγάλω την καλύτερη φωτογραφία».

Η δήλωση της οικογένειας και τα μηνύματα των stars στα social media

«Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Bob πέθανε σήμερα», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του Bob Saget στο E!News. Και συμπλήρωσε: «Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και προσπαθώντας να κάνει κόσμο από όλες τις κοινωνικές τάξεις να γελάσει. Αν και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτήν τη στιγμή, σας προσκαλούμε να θυμηθείτε την αγάπη και το γέλιο που ο Bob χάρισε στον κόσμο».



Οι διάσημοι φίλοι του Bob Saget αδυνατούν να πιστέψουν τον χαμό του. Μεγάλοι stars έχουν ήδη «πλημμυρίσει» τα social media με μηνύματα για την απώλεια του αγαπημένου τους φίλου και συναδέλφου.

Ο ηθοποιός, φίλος και συμπρωταγωνιστής του στο Full House, John Stamos, έγραψε στο Twitter: «Έχω διαλυθεί. Είμαι αποκαμωμένος. Είμαι σε απόλυτο σοκ. Δεν θα έχω ποτέ ξανά φίλο σαν εκείνον. Σε αγαπώ τόσο πολύ Bobby».

«Είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος που μαθαίνω ότι ο Bob Saget έφυγε από τη ζωή. Ένα εξαίρετος φίλος και ένας από τους πιο αστείους και γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Στέλνω την αγάπη μου στην όμορφη οικογένειά του», έγραψε στο Twitter ο ηθοποιός Billy Crystal.

«Είχε τη μεγαλύτερη καρδιά και ήταν ανοιχτό βιβλίο. Ήταν τόσο γενναιόδωρος με τα συναισθήματά του. Ένας καλός, τίμιος άνθρωπος», έγραψε στο Twitter ο παρουσιαστής, Andy Cohen.

Ο ηθοποιός, Eric McCormack έγραψε: «Αυτό είναι απλώς καταστροφικό. Αρκετά πια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Josh Duhamel έκανε πρωτότυπη πρόταση γάμου στην σύντροφό του και η πρώην σύζυγος αντέδρασε

The Weeknd: Το τραγούδι που «πρόδωσε» τη σχέση του με την Angelina Jolie