Ο Chris Noth στη χειρότερη φάση της ζωής του- Ο Mr Big βιώνει ακόμα μία απώλεια

Πατούλια Κατερίνα
Ο Chris Noth στη χειρότερη φάση της ζωής του- Ο Mr Big  βιώνει ακόμα μία απώλεια

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει ο Chris Noth στους φίλους του σύμφωνα με την Page Six.

Ο Chris Noth βιώνει την απόλυτη ακύρωση ως άνθρωπος και ηθοποιός.

To 2021, έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον ηθοποιό Chris Noth, ο οποίος ήρθε στο προσκήνιο αρχικά με τον τηλεοπτικό του θάνατο ως Mr Big στο reboot του Sex and the City, του πολυαναμενόμενου Just Like That από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.



Οι καταγγελίες από γυναίκες που αποκάλυψαν πως έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από τον ηθοποιό έχουν ξεπεράσει τις τέσσερις και το σκάνδαλο καλά κρατεί.

Φόβοι για τον Νoth

Σύμφωνα με την Page Six, οι φίλοι του Noth ανησυχούν για την υγεία του και για τη ζωή του μιας και ο ηθοποιός έχει πέσει στο αλκοόλ μετά το σκάνδαλο στο οποίο ακούγεται πως θα προστεθεί μια ακόμα καταγγελία γυναίκας που δέχτηκε παρενόχληση από τον Noth.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε πως ο Mr Big νιώθει πως η ζωή του τέλειωσε:

«Νιώθει πως η ζωή του τελείωσε, το αλκοόλ έπαιξε μεγάλο ρόλο στα προβλήματά του, οι φίλοι του του ζητούν να ζητήσει βοήθεια», τόνισε πηγή στην Page Six.

Πολλαπλές πηγή αναφέρουν πάντως πως αυτή τη στιγμή ο Noth δεν έχει επιλογή παρά να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, οι οποίες αναφέρονται από πρόσωπα που συνάντησα πριν από χρόνια ή δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά λανθασμένες. Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς για τη χρονική στιγμή που αποκαλύφθηκαν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποκαλύφθηκαν τώρα, αλλά ξέρω πως δεν παρενόχλησα αυτές τις γυναίκες. Το «όχι» σημαίνει «όχι» και αυτό είναι ένα όριο το οποίο δεν ξεπέρασα», είχε τονίσει ο ηθοποιός μετά τις δύο πρώτες κατηγορίες εις βάρος του.

justlikethat CARRIE

Αινιγματικός ο Chris Noth στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Τέλος και από το Just Like That

Μπορεί οι συμπρωταγωνίστριές του και ειδικά η Sarah Jessica Parker να τήρησαν χαμηλό προφίλ καταδικάζοντας τις εις βάρος κατηγορίες του με ένα story στο Instaram, όμως το Just Like That έκοψε τελείως τον Noth από τη σειρά.

Γνωρίζαμε πως ο Chris είχε γυρίσει κάποιες σκηνές για το τελευταίο επεισόδιο του reboot στο Παρίσι, ένα flashback του Big με την Carrie, αποφασίστηκε όμως οι σκηνές αυτές να μην προβληθούν ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CYZCnyrqh21

Κρίση και στον γάμο του Noth

Η επιχειρηματίας σύζυγος του Noth, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους, η Tara Wilson είναι σε σύγχυση και σκοπεύει να μην περάσει τις γιορτές μαζί του. Και όχι μόνο. Πηγή της Page Six ανέφερε πως η εδώ και δέκα χρόνια σύζυγος του Noth, έχει ήδη πετάξει την βέρα της και θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της πάνω απ’ όλα.

«Η Tara είναι έξαλλη. Θέλει να προστατεύσει τον 13χρονο Orion και τον 18 μηνών Keats. Αυτή είναι η προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή», τόνισε η πηγή ενώ στην Daily Mail υπάρχουν φωτογραφίες της 42χρονης χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων και χωρίς τη βέρα της ενώ η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην πρεμιέρα του Just Like That στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πάντως, μπορεί να μην πέρασαν τις γιορτές μαζί αλλά η Tara δεν έχει χωρίσει ακόμα τον Chris. Το πρόβλημα είναι πως ακόμα κι αν δεν ισχύουν οι κατηγορίες περί παρενόχλησης, κάποια από τα περιστατικά, σηματοδοτούν πως ο Noth υπήρξε έτσι κι αλλιώς άπιστος κατά της συζύγου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Chris Noth: Είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό συντρόφου του! Νέες αποκαλύψεις για τον Mr. Big του SATC

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

And Just Like That... Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει χιούμορ! Η παρωδία για τον θάνατο του Mr. Big