Ο Kanye West βγαίνει με την Julia Fox αλλά θέλει πίσω την Kim Kardashian

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Kanye West βγαίνει με την Julia Fox αλλά θέλει πίσω την Kim Kardashian

Όλα δείχνουν ότι ο ράπερ συνεχίζει ακάθεκτος τις προσπάθειες επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του.

Ο Κanye West μπορεί να βρήκε παρηγοριά στο πλευρό της Julia Fox ωστόσο συνεχίζει να κυνηγάει την εν διαστάσει σύζυγό του, Κim Kardashian. H Fox δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για τη σχέση τους ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογράφιση του ζεύγους την οποία φέρεται να οργάνωσε ο ίδιος ο Kanye.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να κερδίσει λίγη δημοσιότητα παραπάνω ώστε να επισκιαστεί το ειδύλλιο της Κim Kardashian με τον Pete Davidson που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του Τύπου το τελευταίο διάστημα. Την ίδια ώρα ο ράπερ δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα την Kim, η οποία ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του και μητέρα των παιδιών του.

https://www.instagram.com/p/CYcZPdTsZFi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Kanye τρέχει πίσω από την Kim

https://www.instagram.com/p/CYYCwOyLc8s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Kanye West ταξίδεψε στο Μαϊάμι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επειδή νόμιζε πως η Kim Kardashian θα ήταν εκεί με τον νέο της σύντροφο, Pete Davidson. Ο ράπερ στάθηκε άτυχος αφού ο κωμικός ταξίδεψε μόνος του ενώ η Kim έμεινε στην Καλιφόρνια με τα παιδιά.



Η Kim Kardashian (η οποία σύμφωνα με πηγές είναι δυσαρεστημένη από την συμπεριφορά του πρώην συζύγου της) είχε αρχικά προγραμματίσει να κάνει διακοπές με τον Davidson στη Δομινικανή Δημοκρατία στις αρχές του μήνα ωστόσο η είδηση έφτασε στα αυτιά του Kanye, με αποτέλεσμα η Kim να αλλάξει τον προορισμό των διακοπών της, επιλέγοντας τις Μπαχάμες. Θα κάνει άραγε ο ράπερ άλλες προσπάθειες επανασύνδεσης με την Kim ή θα την αφήσει να χαρεί τον έρωτά της με τον κωμικό;; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις...

Πηγή κεντρικής: apimages.com

kanye west apistrofi spiti

Kanye West: «Έχω κάνει λάθη και θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;

Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian