Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον σύζυγό της: Αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον σύζυγό της: Αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της

«Δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε, θέλουμε να είμαστε μαζί κι αυτό λειτουργεί», είπε η Αναστασοπούλου χαρακτηριστικά.

Για τον άντρα της ζωής της μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

Το μυστικό του γάμου με τον Φώτη

Για τη σχέση της με τον Φώτη Μπενάρντο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτοντας τα μικρά μυστικά του γάμου τους:



«Μετράμε μια δεκαετία με τον Φωτάρα, εννιά χρόνια, νομίζω ότι η σχέση αυτή είναι μια ωραία ιστορία. Είμαστε μαζί 9 χρόνια και είμαστε πιο καλά από ποτέ. Αυτή η σχέση είναι μία πολύ ωραία ιστορία. Υπάρχει μία διάθεση από τους δυο να αποδείξουμε ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει στον χρόνο και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας, δύο γεμάτοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και αγαπιόμαστε ουσιαστικά, δύο πολύ. Έχει πλάκα να μας δεις να τσακωνόμαστε και μετά να προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Δεν φτάσαμε ποτέ να χωρίσουμε. Δεν νομίζω να μου τελειώσει ο έρωτας αλλά αν έχω κάτι μέσα μου θα το πω, αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω θα μείνουμε για πάντα μαζί, αυτός είναι ο στόχος. Δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε, θέλουμε να είμαστε μαζί κι αυτό λειτουργεί», εξομολογήθηκε η Πηνελόπη και αποκάλυψε το μυστικό το γάμου της:

anastasopoulou

Κατάθεση ψυχής έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον σύζυγό της - Η αφιέρωση για τη γιορτή του


https://www.instagram.com/p/CYZMagpMZ5d

«Ο τρόπος που επικοινωνούμε το πρόβλημα. Δεν λέμε φταις αλλά λέμε πώς νιώθουμε. Είναι άλλο να κατηγορήσεις τον άλλο όταν έχουμε ένα θέμα και είναι άλλο να σου πω ότι αυτό που κάνεις με κάνει να νιώθω άσχημα. Οι συμπεριφορές που έχουν οι άνθρωποι είναι με βάση τον τρόπο που έχουν μεγαλώσει» εξήγησε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Πηνελόπη για τον κορονοϊό που αντιμετώπισε:

«Νόσησα την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Προφανώς το είχα από πριν. Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα προς το τέλος των 10 ημερών τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και ήταν σαν να φοράω περούκα κι έτσι τα έκοψα», τόνισε η Πηνελόπη για την περιπέτεια που αντιμετώπισε.



Η Αναστασοπούλου για το πρόβλημα ακοής:

«Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ότι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση. Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά. Είναι μια ευαισθησία στους ήχους. Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί και να πεταγόμουν και πέρα από αυτό άκουγα την φωνή μου μέσα εκατό φορές πάνω. Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ και όλο αυτό με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Κάποια στιγμή είπα θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς. Από εκείνη την ημέρα άρχισα να καλυτερεύω. Δεν είναι μαγικό, είναι επειδή άλλαξα αντιμετώπιση και αγάπησα το πρόβλημα»,, αποκάλυψε η ηθοποιός για την υπερακουσία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για τα 8 χρόνια σχέσης τους

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι είναι η υπερακουσία από την οποία υποφέρει

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πρώτη φορά η μικρή... στα παρασκήνια με τη μαμά της