Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πρώτη φορά η μικρή... στα παρασκήνια με τη μαμά της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πρώτη φορά η μικρή... στα παρασκήνια με τη μαμά της

Τα τρυφερά λόγια της ηθοποιού για την επίσκεψη της κόρης της στη δουλειά θα σε συγκινήσουν.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράζεται πολύ συχνά μέσα από τα social media τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, και τις δύο κόρες της.

Στο τελευταίο της post, λοιπόν, η ηθοποιός αποκάλυψε μια πολύ σημαντική για την ίδια στιγμή και συγκεκριμένα την πρώτη επίσκεψη που της έκανε η κόρη της στη δουλειά της.

penelopeanastasopoulou5

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι είναι η υπερακουσία από την οποία υποφέρει

Το τρυφερό post της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στην αγκαλιά της κόρης της

Με δύο φωτογραφίες στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει και έχοντας αγκαλιά την κορούλα της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή.

Η ηθοποιός γνωστοποίησε στους followers της ότι για πρώτη φορά η κόρη της την επισκέφθηκε στη δουλειά της και είδε από κοντά τι ακριβώς κάνει η μαμά.

https://www.instagram.com/p/CW1Cms1sJ_d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το κορίτσι μου ήρθε πρώτη φορά στα παρασκήνια της παράστασης. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω το συναίσθημα. Ξέρω πως ένιωσα το παιδί μου να μαγεύεται και την ίδια στιγμή να καταλαβαίνει την προσπάθειά μου. Με κοιτούσε με αγάπη, με έσφιγγε στην αγκαλιά της, μου έλεγε λόγια αγάπης, χόρευε, συμμετείχε, βοηθούσε... Τι ευτυχισμένη στιγμή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ευτυχισμένη οικογένεια και οι δύο κόρες

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ζευγάρι με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, εδώ και οκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Λυδία και την Ηλέκτρα.



Η ηθοποιός έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φορές με τους followers τα συναισθήματα και τον έρωτα που τρέφει για τον άντρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά σε μία από τις αναρτήσεις της: «8 χρόνια γεμάτα. Η απόδειξη τού να ξέρεις τι θες και αυτό να έρχεται να σε βρίσκει. Η αγάπη κάνει θαύματα. Και η αγάπη δεν ζει παρέα με τον εγωισμό. Είναι χαρά, δημιουργία, συντροφικότητα, καμάρι, σεβασμός. Σ' αγαπώ ως τον ουρανό @fotisbenardo».

Photos: @penelopeanastasopoulou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για τα 8 χρόνια σχέσης τους

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο ροκ από ποτέ