Kanye West: Ο λόγος που σχεδιάζει ταξίδι στη Ρωσία και η συνάντηση με τον Vladimir Putin

Ιωάννα Τζανή
Kanye West: Ο λόγος που σχεδιάζει ταξίδι στη Ρωσία και η συνάντηση με τον Vladimir Putin

Ο Kanye West σχεδιάζει να επεκτείνει τις επιχειρημετικές του δραστηριότητες στη Ρωσία.

Ο Kanye West φαίνεται πως αφήνει για λίγο πίσω τα... ερωτικά ζητήματα και στρέφει το βλέμμα του προς τα επαγγελματικά του, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στη Μόσχα και επιθυμώντας να συναντηθεί με τον πρόεδρο Vladimir Putin.

Όσο για τον λόγο; Ο 46χρονος ράπερ αποφάσισε να επεκτείνει την επιχειρηματική του αυτοκρατορία στη Ρωσία, ενώ θα πραγματοποιήσει, επίσης, την πρώτη του συναυλία στην πρωτεύουσα με τη χορωδία Sunday Service.

kanye5

Ο Kanye West βγαίνει με την Julia Fox αλλά θέλει πίσω την Kim Kardashian

Η συναυλία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Crocus City Hall ή στο Grand Sports Arena, όπου διεξήχθη μεγάλο μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων του 1980.


https://www.instagram.com/p/CYoddjFpNSM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλες οι λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σχέδια του Kanye West και η αγάπη του για τη Ρωσία

Σύμφωνα με τον έμπιστο και στρατηγικό σύμβουλο του ράπερ, Ameer Sudan, ο Kanye West ανυπομονεί να κάνει τη Ρωσία «δεύτερη πατρίδα του», καθώς είναι μακροχρόνιος υποστηρικτής του Putin.

Μάλιστα, ο διάσημος star προσπέρασε τα ζητήματα που αφορούν σε αυστηρές ταξιδιωτικές κυρώσεις μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών, την ώρα που οι εντάσεις αυξάνονται εν μέσω σύγκρουσης με την Ουκρανία, και θα ταξιδέψει στη Μόσχα όσο δυσμενής κι αν είναι η κατάσταση.

«Αυτός είναι ο Ye, ο Ye θα φτάσει εκεί ανεξάρτητα. Τι θα πουν; Θα είναι ειδικός καλεσμένος των Agalarovs», ανέφερε ο Sudan στο Billboard, συμπληρώνοντας: «Ο Kanye ξέρει τι συμβαίνει περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο, γνωρίζει καλά τα πράγματα. Και δεν είναι τίποτα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών ή για να προκαλέσει συγκρούσεις, αλλά ο Ye είναι ο Ye — δεν μπορεί να ελεγχθεί».

Ο Kanye West σχεδιάζει να προκαλέσει τον Putin να παρακολουθήσει τη συναυλία του

Ο Ameer Sudan και ο δικηγόρος του Kanye West, Scott Balber, έχουν αναλάβει τον συντονισμό του ταξιδιού, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2022, ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του 46χρονου.



Ο δικηγόρος του ενεργεί, επίσης, ως σύνδεσμος για τους πελάτες του, τον Αζερμπαϊτζανό - Ρώσο δισεκατομμυριούχο προγραμματιστή ακινήτων, Aras Agalarov, και τον γιο του, Emin Agalarov.

Ο Kanye West σκοπεύει να προσκαλέσει τον Putin να παρευρεθεί στη συναυλία του ως ιδιαίτερος καλεσμένος, ενώ η εκδήλωση αυτή είναι κάτι που ο West ήθελε να πραγματοποιήσει από τότε που παρουσίασε το project Sunday Service, το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή! Η απόφαση της Kim Kardashian για τον Kanye λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Kanye West: «Έχω κάνει λάθη και θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου»