Survivor 2022: Η Μυριέλλα δεν στήριξε τον Κατσαούνη για το στημένο παιχνίδι και το Twitter τη δίκασε

Survivor 2022: Η Μυριέλλα δεν στήριξε τον Κατσαούνη για το στημένο παιχνίδι και το Twitter τη δίκασε

Εκτός Survivor βρέθηκε η Παρασκευή Σταματοπούλου αλλά αυτό δεν ήταν το νέο της βραδιάς στο συμβούλιο του νησιού μιας και η αποκάλυψη του Κατσαούνη έκανε έξαλλους τους Μαχητές. 

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και από τους επτά συνολικά υποψήφιους προς αποχώρηση, η Παρασκευή Σταματοπούλου από την ομάδα των Μαχητών ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Survivor 2022.

Επτά οι υποψήφιοι, εκτός η Παρασκευή

Επτά συνολικά ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού και το κοινό κλήθηκε να επιλέξει εκείνον που θέλει να τεθεί εκτός παιχνιδιού. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν από την ψηφοφορία της προηγούμενης εβδομάδος δηλαδή ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή, με τις δικές τους ψήφους να έχουν κλειδώσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Επίσης τέσσερις υποψήφιους είχαμε αυτή την εβδομάδα από τα αγωνίσματα, ανάμεσά τους, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Παρασκευή Σταματοπούλου και ο Σταμάτης.



Τελικά, όπως ανέφεραν τα spoilers, η Παρασκευή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε.


https://www.instagram.com/p/CYpaJlKsbbs

Το στημένο παιχνίδι... έκαψε τον Κατσαούνη

Απρόβλεπτη τροπή πήρε πάντως το συμβούλιο του νησιού όταν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έφερε πάλι στο τραπέζι την αποκάλυψη του Γιώργου Κατσαούνη περί στημένου παιχνιδιού εκ μέρους των Μαχητών για να βγει υποψήφια η Παρασκευή που επιθυμούσε και η ίδια να αποχωρήσει.
Ο Κατσαούνης επανέλαβε ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των συμπαικτών του να χάσουν έναν αγώνα και να θέσουν εκτός την Παρασκευή, η οποία είχε κουραστεί και ήθελε να αποχωρήσει.

Ε, ποιος είδε τους Μαχητές και δεν τους φοβήθηκε!



«Είναι ωραίο να μας πουλάει έτσι. Είσαι ανάξιος εμπιστοσύνης κι η πράξη είναι εσχάτη προδοσία», τόνισε ο Σάββας για τον Κατσαούνη.
«Θέλω να απέχω από όλη αυτήν την ξεδιάντροπη και προκλητική στάση του. Του έχω σώσει την γούνα έξι επτά φορές με συμβουλές που του έχω δώσει. Βάζει μόνο το εγώ του απέναντι σε όποια νίκη της ομάδας μας. Για να τσακώνεται και να προκαλεί πάντα ανούσια κι άσκοπα, δημιουργώντας εντάσεις», τόνισε ο Σπύρος.

Και σαν να μην έφτανε η αντίδραση των Μαχητών, ο Κατσαούνης επέμεινε στην δήλωση περί στημένου παιχνιδιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν πουλιέται ενώ η παίκτρια που αποχώρησε τελικά, η Παρασκευή χαρακτήρισε τον συμπαίκτη της απερίσκεπτο.



Έξαλλοι και οι διάσημοι με τον Κατσαούνη:

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έσπευσε να αποκαλύψει πως ο Κατσαούνης μιλάει off camera με άσχημα λόγια και για τους διάσημους ενώ ο Γιωρίκας που τις προάλλες ήρθε στα χέρια με τον Γιώργο, τον κάλεσε να ζητήσει συγνώμη.Στο σημείο εκείνο ο Κατσαούνης ζήτησε μια τυπική συγνώμη, εξηγώντας με νόημα πως μάλλον παρερμήνευσε κάποιες συζητήσεις που έγιναν στην ομάδα του.
Οι περισσότεροι Μαχητές πάντως επέμειναν ότι δεν ετέθη θέμα μειωμένης απόδοσης απλά είχε ειπωθεί μεταξύ τους ότι αν χάσουν θα προτείνουν όλοι την Παρασκευή.



Έξαλλο το Twitter με τη στάση της Μυριέλλας:

Η Μυριέλλα δήλωσε σοκαρισμένη και σε δύσκολη θέση από τη στάση του Γιώργου τονίζοντας πως δεν έχει ανταλλάξει πάνω από τρεις φράσεις με τον Γιώργο αλλά εξήγησε δίνοντάς τον:



«Εγώ έναν άλλο Γιώργο γνώρισα και με γοήτευσε και με έκανε να χαμογελάω. Είναι δύσκολη η θέση μου, δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω κανονικά. Συμφωνώ με τα παιδιά πως ο τρόπος του και το να δώσει την ομάδα του δεν ήταν σωστό να το κάνει. Έχω μάθει να βλέπω όμως το καλό στους ανθρώπους και μετά το αρνητικό. Ο Γιώργος ίσως απλά να έχει άλλον τρόπο σκέψης, σίγουρα τα νεύρα που ακούω ότι βγάζει δεν είμαι εκεί να τα ζήσω. Θα έδινα όμως ένα περιθώριο προσαρμογής. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή δικαίως η ομάδα του στέκεται εναντίον του. Νιώθω άσχημα και είναι δύσκολη η θέση μου. Όλα αυτά με προβληματίζουν γιατί αλλιώς τον είχα στο μυαλό μου», τόνισε η Μυριέλλα και συμπλήρωσε αργότερα:



«Νιώθω γεμάτη που βρέθηκα εδώ, ό,τι κι αν έγινε με τον Γιώργο νιώθω ευτυχισμένη που τον γνώρισα. Ελπίζω να βάλεις λίγο μυαλό και να ακούς παραπάνω την ομάδα σου και δεν νομίζω πως κανένας δεν θέλει το κακό σου», είπε στο τέλος η Μυριέλλα.

To Τwitter δεν είδε πάντως με καλό μάτι την προδοσία της Μυριέλλας προς τον Γιώργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο