Παρά την κατακραυγή του κοινού, η Amber Heard προετοιμάζεται για το Aquaman 2

Παρά την κατακραυγή του κοινού, η Amber Heard προετοιμάζεται για το Aquaman 2

Η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της δείχνει την προπόνησή της για την ταινία.

Η διαμάχη της Amber Heard με τον Johnny Depp έχει κοστίσει πολλά και στις δύο πλευρές και δεν εννοούμε μόνο από οικονομικής άποψης. Σε μία σύντομη παρουσίαση των όσων έχουν προηγηθεί, οι δύο ηθοποιοί ήταν παντρεμένοι και ο γάμος τους έληξε με πολύ άσχημο τρόπο. Η σταρ άρχισε να κατηγορεί τον πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής για ενδοοικογενειακή βία παρουσιάζοντας, μάλιστα, και φωτογραφίες της από την ισχυριζόμενη κακοποίηση ως αποδεικτικά στοιχεία. Η δε πλευρά του Depp αντικρούει λέγοντας ότι είναι κατασκευασμένα από την ίδια και, σαν αυτά να μην ήταν αρκετά, συνέχισε λέγοντας ότι ο ηθοποιός είναι το πραγματικό θύμα της βίας της πρώην συζύγου του.

Στην πλειοψηφία του το κοινό τάχθηκε εξαρχής με την πλευρά του Depp. Κάτι δεν του «κολλούσε» στο προφίλ που παρουσίαζε η Heard για εκείνον. Μετά την απομάκρυνσή του από την Disney λόγω των γεγονότων, λοιπόν, ο κόσμος άρχισε να μαζεύει υπογραφές ώστε να διώξει και την Amber από το franchise του Aquaman. Προς το παρόν, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα και η εταιρεία παραγωγής συνεχίζει κανονικά με το καθιερωμένο της πρόγραμμα.




Όσο για τη σταρ, εκείνη βρίσκεται στη φάση που προετοιμάζεται πυρετωδώς για την ταινία, δίνοντας έμφαση στα προγράμματα γυμναστικής που θα της δώσουν το πιο fit αποτέλεσμα. Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media της, τότε τα πράγματα πάνε πολύ καλά, τουλάχιστον σε αυτήν την κατεύθυνση. Το αν θα καταφέρει κάποια στιγμή να αλλάξει τη γνώμη του κόσμου, αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το μάθουμε τους επόμενους μήνες.

https://www.instagram.com/p/COGZ-JMh-JK