Καινούργιου: Η χαμηλή ορμόνη γονιμότητας, η κατάψυξη ωαρίων και η μοναξιά στην προσωπική της ζωή

Καινούργιου: Η χαμηλή ορμόνη γονιμότητας, η κατάψυξη ωαρίων και η μοναξιά στην προσωπική της ζωή

«Μεγαλώνω και κοίταξε πέτυχα πολλά στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια», τόνισε η Καινούργιου.

Σε μια σειρά αποκαλύψεων προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την υγεία της. Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη και παρέα μίλησαν για την κατάψυξη ωαρίων.

Η αποκάλυψη για την χαμηλή ορμόνη γονιμότητας

«Θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι μια διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί και σκέφτομαι κι εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων για γυναίκες οι οποίες έχουν περάσει το 35ο της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιο σύντροφο ή δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια και μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη στη διαδικασία και θέλω να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω πολλές απορίες και είμαι σίγουρη ότι θα ενδιαφέρει κι εσάς. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς. Η ορμόνη που χρειάζομαι είναι πάρα πολύ χαμηλή», αποκάλυψε η Καινούργιου.

Τα ραντεβού με γιατρούς της Καινούργιου

«Το σκέφτομαι σοβαρά, έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς, σε πρόσφατες εξετάσεις η ΑΜΗ φάνηκε να είναι πολύ χαμηλή, σε βαθμό που οι γιατροί δεν ξέρουν αν θα μπορώ να κάνω παιδιά με φυσικό τρόπο αν δεν καταψύξεις τα ωράρια σου τώρα και κάνεις παιδί σε τρία με τέσσερα χρόνια, γίνομαι 37 πια», εξήγησε η Καινούργιου με την Σαλαγκούδη να συμφωνεί μαζί της, μιας και είχε το ίδιο θέμα.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην Καινούργιου για το πώς προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων και αποκάλυψε πως προχώρησε σε κατάψυξη με ορμόνες και όχι σε φυσικό κύκλο ενώ τόνισε πως πλέον συνεχίζει με την κατάψυξη ωαρίων σε φυσικό κύκλο.



«Μεγαλώνω και κοίταξε πέτυχα πολλά στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια»

«Στην Ελλάδα είμαστε πιο πίσω και ίσως δεν έχουμε βρει τον άντρα που θα γίνει ο πατέρας του παιδιού μας, φτάνουμε στα 40», τόνισε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

FILIPPOS KATERINA

Κατερίνα Καινούργιου: Η κίνηση που θέλει να κάνει μόλις μείνει έγκυος

«Σκεφτόμουν να το κάνω κι αυτόν τον μήνα αλλά ψυχολογικά ήμουν πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά και οι ορμόνες θα επηρεάσουν την ψυχολογία μου και θα είμαι πεσμένη κι εδώ. Δεν θέλω η κοιλιά μου να είναι πρησμένη γιατί κάνω μια καθημερινή εκπομπή. Κι εγώ κάνω ραντεβού και παίρνω γνώμες. Το δύσκολο είναι όταν δεν έχεις σε σχέση, το παιδί το σκέφτομαι ως τον καρπό ενός έρωτα, να μπω σε μια διαδικασία τέτοια χωρίς να έχω έναν άνθρωπο, και σκέφτομαι λίγο πως μεγαλώνω και κοίταξε πέτυχα πολλά στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια», τόνισε η Κατερίνα με παράπονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη