Πώς ήταν σαν μητριά η Angelina Jolie; Ο γιος του πρώην συζύγου της αποκαλύπτει

Πατούλια Κατερίνα
Πώς ήταν σαν μητριά η Angelina Jolie; Ο γιος του πρώην συζύγου της αποκαλύπτει

O Harry James Thornton ήταν αποκαλυπτικός για την Angelina Jolie, η οποία ήταν σύζυγος του πατέρα του όταν εκείνος ήταν μικρό παιδί.

Το πόσο καλή μαμά είναι η Angelina Jolie στα έξι παιδί της, το έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια και έχει μιλήσει και η ίδια για την προσπάθειά της να είναι όσο καλύτερη μπορεί στην ανατροφή τους.

Αυτό που δεν ξέραμε είναι το πόσο καλή μητριά είναι η 46χρονη σήμερα Angelina αλλά φαίνεται πως ακόμα κι εδώ, ξέρει να είναι γενναιόδωρη και τρυφερή.

jolie zahara1

Angelina Jolie: Όλοι μιλούν για τη Shiloh όμως η Zahara ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της

Jolie η μητριά

Για την Jolie ως μητριά μίλησε ο 27χρονος Harry, ο γιος του Billy Bob Thornton με τον οποίο η Jolie ήταν παντρεμένη από το 2000 ως το 2003.
Μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Harry εξήγησε πως η Angelina που τότε δεν είχε αποκτήσει δικά της παιδιά, ήταν πάντα τρυφερή με τον ίδιο και μιλούν συχνά ακόμα και σήμερα:

«Μέχρι αυτή την ημέρα, μου στέλνει δώρα καθώς και κάθε Χριστούγεννα. Δεν της μιλάω στο τηλέφωνο κάθε μέρα αλλά τα λέμε πού και πού», είπε ο Harry ο οποίος μίλησε για τη ζωή του όταν ήταν ένα μικρό αγόρι επτά ετών και στη ζωή του μπήκε η Jolie ως σύζυγος του πατέρα του:


https://www.instagram.com/p/B6htRJwg1ur

«Ήταν cool άτομο. Μας πήγαινε για κάμπινγκ κάθε εβδομάδα, νοίκιαζε βαν και πηγαίναμε εκδρομές. Ήταν τόσο αστεία και διασκεδαστική για εμάς τότε που ήμασταν μικροί», είπε ο γιος του Billy Bob.

Ο Ηarry που συμμετέχει στο ριάλιτι «Relatively Famous: Ranch Rules», θα βρεθεί μαζί με ακόμα επτά παιδιά διάσημων σε ένα ράντζο.
Όσο για τη συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του, ο νεαρός εξήγησε πως ο 66χρονος του ζήτησε να μην κάνει τίποτα ντροπιαστικό.

«Τα παιδιά μου είναι υπέροχοι άνθρωποι»

Η βραβευμένη με Oscar Jolie μίλησε για τον 20χρονο Maddox, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh και τα 13χρονα σήμερα δίδυμα Vivienne και Knox.

«Είναι υπέροχοι άνθρωποι και επειδή είναι τόσοι πολλοί, ο ένας έχει την δική του ξεχωριστή επιρροή στον άλλο. Δεν είναι ότι εγώ είμαι αφεντικό Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου, είμαι ανθρώπινη με τα παιδιά μου. Δεν είμαι τέλεια μαμά με κανέναν τρόπο. Κάθε μέρα καταλαβαίνω ακόμα πιο πολύ τι κάνω λάθος, και είμαι σκληρή με τον εαυτό μου γιατί συχνά αναρωτιέμαι αν κάνω το σωστό και αν λέω το σωστό πράγμα. Τα παιδιά μου έχουν κάνει τόσα πολλά πράγματα από αγάπη, η καλοσύνη των παιδιών μου είναι επουλωτική για μένα», είχε δηλώσει η Jolie για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jolie- Pitt: Η Shiloh στην πρεμιέρα των Eternals έδειξε πόσο την άλλαξε η απόφαση της κηδεμονίας

Άλλαξε η σχέση του Brad Pitt με τη Shiloh: Πατέρας και κόρη πιο κοντά από ποτέ