Τι ακριβώς συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο και το Survivor; Όλο το παρασκήνιο

Τι ακριβώς συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο και το Survivor; Όλο το παρασκήνιο

Οι φήμες ήθελαν την Κάτια να έχει ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο αλλά η ίδια ανεβάζει κανονικά stories από την Αθήνα. 

Το σίριαλ με την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor συνεχίζεται και απ’ ότι φαίνεται η πάλαι ποτέ νικήτρια του GNTM θα επιστρέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Επιστρέφει η Κάτια

Η Ταραμπάνκο, όπως σίγουρα θυμάσαι, μπήκε στην περσινή σεζόν του Survivor από όπου και αποχώρησε μόλις στον πρώτο μήνα διαμονής στο νησί, εξαιτίας ενός αυτοάνοσου προβλήματος.

Πριν δέκα μέρες, η Κάτια είχε αποκαλύψει στην Super Κατερίνα πως έχει δεχτεί πρόταση για να επιστρέψει.



«Με προσεγγίζουν να ξαναπάω, ήταν μια τραυματική εμπειρία αλλά ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε για μένα», είχε δηλώσει η Κάτια πριν δέκα ημέρες, επιστρέφοντας από τις γιορτινές διακοπές που πέρασε στο Ντουμπάι.

Σήμερα τηλεοπτικά ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν πως μαζί με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, στο Survivor θα μπει και η Κάτια η οποία όμως δεν έχει αποχωρήσει ακόμα για τον Άγιο Δομίνικο αλλά παραμένει στην Αθήνα, μέχρι να πέσουν και οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιό της.

Η Κάτια ήταν σε διαπραγματεύσεις με την εταιρία παραγωγής και το ζήτημα ήταν πια οικονομικό για την επιστροφή στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά (και σύντροφος του 'Αρη Σοϊλέδη) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο Open, η Κάτια έχει ήδη προετοιμαστεί και έχει αυξήσει και το σωματικό της βάρος για να είναι πανέτοιμη για τις κακουχίες του Survivror.

Τι είχε πει η Κάτια μετά την περσινή αποχώρηση από το Survivor

kristallia survivor2

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη αγνοείται στο Twitter: Άσχημα νέα για την επιστροφή της στο Survivor

«Eίμαι η Κάτια και είμαι καλά, δεν πεινάω. Έχω στεναχωρηθεί που έχω φύγει, που δεν ήμουν δέκα κιλά παραπάνω για να τα χάσω. Εγώ νόμιζα πως το ζητούμενο είναι να κερδίζεις τις μάχες και όχι μόνο να συμβιώνεις καλά. Εγώ αυτό έκανα με τον Γιώργο Κοψιδά και σε κάποιους αυτό δεν άρεσε. Θέλω πολύ να ξεκαθαρίσω πως δεν έκλεψα φαγητό, το βρήκα το ρύζι στα σκουπίδια, δεν έκλεψα ποτέ από τις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών, δεν έβαλα ποτέ χέρι και στο λάδι, εγώ δεν ήξερα πως ο Πάνος είχε λάδι, πρέπει να ήμουν σε άλλο νησί», είχε πει η Κάτια και συνέχιζε ενώ εξήγησε χαρακτηριστικά.



«Θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω αν μου το επέτρεπε το σώμα μου, θέλω δέκα κιλά παραπάνω για να το κάνω αυτό. Το παρακολουθώ το Survivor, πάντα υπήρχε ανταγωνισμός και εριστικά σχόλια και από τη μία ομάδα και από την άλλη», είχε τότε αποκαλύψει.


https://www.instagram.com/p/CYmMDJwsxDo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο