Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη αγνοείται στο Twitter: Άσχημα νέα για την επιστροφή της στο Survivor

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη αγνοείται στο Twitter: Άσχημα νέα για την επιστροφή της στο Survivor

Μια χαλασμένη καρύδα έστειλε την Κρυσταλλία στην κλινική του Άγιου Δομίνικου και η παίκτρια αγνοείται από το Survivor 2022 τις τελευταίες δέκα ημέρες. 

Μπορεί την Τετάρτη στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, να ήταν η Παρασκευή Σταματοπούλου, η παίκτρια των Μαχητών που αποχώρησε τελικά, όμως το Twitter δεν ασχολήθηκε με την αποχώρηση αυτή.

Δύο ήταν τα βασικά θέματα του Twitter σχετικά με το Survivor

Το πρώτο ήταν η αποκάλυψη του Γιώργου Κατσακούνη για το στημένο παιχνίδι των Μαχητών με σκοπό να χάσουν την ασυλία και να βγει υποψήφια η Παρασκευή η οποία επιθυμούσε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το δεύτερο αγαπημένο θέμα του Twitter εδώ και δέκα ημέρες είναι η απουσία της Κρυσταλλίας.

Κρυσταλλία who;

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη είναι παίκτρια των Μαχητών, την οποία όμως έχουμε καταφέρει να δούμε πολύ λίγο στο ριάλιτι.

Η 27χρονη παίκτρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα είναι μανούλα ενός παιδιού και γνωστή δρομέας. Τα τελευταία πλάνα της παίκτριας των Μαχητών, ήταν με την Κρυσταλλία να τρώει μια χαλασμένη καρύδα την οποία οι υπόλοιποι παίκτες έφτυναν.


https://www.instagram.com/p/CXqDkEdo036

Εκτός Survivor η Κρυσταλλία

Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, η παίκτρια έχει πια βγει από την κλινική όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες αλλά η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Πάντως, το Twitter αναζητά ακόμα την Κρυσταλλία η οποία παραμένει τουλάχιστον στα επεισόδια που είχαμε παρακολουθήσει εξαφανισμένη.

elenitsolaki lampros konstantaras

Η Τσολάκη στηρίζει την Τσιμτσιλή: Όσα αποκάλυψε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το Survivor

Τι ανέφερε το βιογραφικό της Κουτσιμάνη για το Survivor;

Η νεαρή κοπέλα έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία, κάνει ορειβασία και συμμετέχει σε Μαραθωνίους. Διαθέτει προσωπικό κανάλι στο YouTube, και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι, όταν ήταν έγκυος και συγκεκριμένα στην 28 εβδομάδα, είχε δημοσιεύσει πλάνα εν ώρα stretching. Το 2020 ήταν επίσης ένα ξεχωριστό έτος, επειδή είχε κάνει ρεκόρ διαδρομών στον Rupicapra, κατά την 9η version των αγώνων βουνού Faethon Olympus Marathon.

Τα προσόντα που θα την βοηθήσουν μέσα στο παιχνίδι, είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό, οι διατροφικές της συνήθειες και η αντοχή στις αντίξοες συνθήκες. Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο