Η Δανάη Παππά έφερε τον Σασμό στο DWTS- Τα τρυφερά λόγια στον σύντροφό της on air

Η Δανάη Παππά έφερε τον Σασμό στο DWTS- Τα τρυφερά λόγια στον σύντροφό της on air

Οι χορευτικές ικανότητες της Δανάης Παππά έκαναν τον αγαπημένο της να αντιδράσει on camera (το ίδιο έκανε και η ίδια η ηθοποιός φυσικά)! Αυτή η σχέση... στάζει μέλι!

Για μια ακόμα Παρασκευή η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής, υποδέχτηκαν παίκτες, κριτές και κοινό σ' ένα μαγικό και άκρως ανατρεπτικό show. To «Dancing with the Stars» χθες βράδυ τα είχε όλα: μαγεία, χορό, εκρηκτικές χορογραφίες, υπέροχες σκηνικές παρουσίες και μια guest εμφάνιση που καθήλωσε με τις χορευτικές της ικανότητες το κοινό. Η Δανάη Παππά καταχειροκροτήθηκε και όχι άδικα!

Το τηλεοπτικό ballroom με τους 7 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους πήρε φωτιά. Η Βίκυ Καγιά γι΄ακόμα μία φορά έλαμπε μέσα στο υπέροχο φόρεμά της δια χειρός Celia Kritharioti.


https://www.instagram.com/p/CYuQBaMqiDA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Special guest του χθεσινού DWTS ήταν η Δανάη Παππά, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, η οποία μεταμορφώθηκε σε μία άλλη Χιονάτη η οποία «παραδόθηκε στους κακούς λύκους του δάσους», δίνοντας ένα ρεσιτάλ χορευτικής ερμηνείας, με εντυπωσιακές φιγούρες και στυλ. Η Θεοδώρα από τον Σασμό έφερε ...σεισμό στο πλατό του Dancing with the stars, κάνοντας ακόμη και τους κριτές να εντυπωσιαστούν από το αποτέλεσμα που παρουσίασε στη σκηνή.



Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια και παρακολούθησε καρέ καρέ την εμφάνιση της εντυπωσιακής Δανάης Παππά.



Η Δανάη Παππά χορεύοντας το τραγούδι «Sweet dreams» των Eurythmics με δύο διαφορετικούς καβαλιέρους, μαγνήτισε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμά της και τις υπέροχες κινήσεις του σώματός της. «Φωτιά η Δανάη Παππά», σχολίασε η Βικυ Καγιά αμέσως μετά την εκπληκτική εμφάνιση της Δανάης. «Είναι και ο Λάμπρος σου εκεί και σε καμαρώνει», συνέχισε η Βίκυ Καγιά με την απάντηση της Δανάης να αποκαλεί «μωράκι» τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη, ο οποίος καθήμενος στη θέση του κοινού, έβγαλε τη μάσκα του και έστειλε ένα πεταχτό φιλί στην αγαπημένη του. «Ο Λάμπρος είναι το αγόρι της, γλυκό και τρυφερό σαν καραμέλα», έσπευσε να προσθέσει χαριτολογώντας η Βίκυ Καγιά, σε μια αμήχανη στιγμή για την ίδια την ηθοποιό.

Η Δανάη Παππά δεν κρύβει τη σχέση της με τον Λάμπρο

Η τηλεοπτική Θοδώρα του Σασμού, μαζί με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη, δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό της account στο Instagram η ηθοποιός έχουν μπόλικη αγάπη και έρωτα... Και γιατί να το κρύβουν άλλωστε; Αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Χαμηλών τόνων και πάντα χαμογελαστοί, το ζευγάρι ζει τον έρωτά του χωρίς να δίνουν αφορμές για κακεντρεχή σχόλια.


https://www.instagram.com/p/CYMAELoNihV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανήμερα μάλιστα της ονομαστικής εορτής της Δανάης, ο Λάμπρος ανέβασε ένα post, αποκαλύπτοντας και το παρατσούκλι που έχει βγάλει στην αγαπημένη του.


https://www.instagram.com/p/CXXFt76Mf63/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Παππά στη gallery που ακολουθεί.

*Στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε η Χριστίνα Βραχάλη, ενώ από την επόμενη εβδομάδα, το DWTS επιστρέφει με διπλό live την Παρασκευή αλλά και την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δανάη Παππά: Το φιλί από τον σύντροφό της και η αστεία του αφιέρωση για τη γιορτή της

Η Δανάη Παππά στο Queen.gr αποκαλύπτει τη ζωή της. Από το Σασμό στο Καρδίτσα forever