Δανάη Παππά: Το φιλί από τον σύντροφό της και η αστεία του αφιέρωση για τη γιορτή της

Κατερίνα Μπούσιου
Δανάη Παππά: Το φιλί από τον σύντροφό της και η αστεία του αφιέρωση για τη γιορτή της

Το παρατσούκλι με το οποίο αποκαλεί την τηλεοπτική Θοδώρα του Σασμού και ηθοποιό Δανάη Παππά, ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης. 

Η Δανάη Παππά έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή, αλλά οι ευχές, τα φιλιά και τα γλέντια ξεκίνησαν από χθές το βράδυ. Η τηλεοπτική Θοδώρα του Σασμού, μαζί με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη, δεν σταματούσαν τα φιλιά και τις αφιερώσεις ο ένας προς τον άλλον. Και σε μια από αυτές μάθαμε και το αστείο παρατσούκλι της ηθοποιού.

danai pappa

Με αγκαλιές και αφιερώσεις

Μετά την έξοδό της την Παρασκευή το βράδυ όπου μάλιστα συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της, η Δανάη Παππά αποφάσισε να γιορτάσει λίγες ώρες νωρίτερα την ονομαστική της γιορτή και έτσι το επόμενο βράδυ μαζί με τον αγαπημένο της Λάμπρο, βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας όπου γλέντησαν μέχρι το πρωί. Σήμερα (Κυριακή) ο γοητευτικός επιχειρηματίας θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά και με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram μας αποκάλυψε και το μικρό της παρατσούκλι:«Χρόνια πολλά στον Chaplin της ζωής μου. Χρόνια πολλά Δανάη μου».


https://www.instagram.com/p/CXXFt76Mf63/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και από τον Ιανουάριο μάλιστα συγκατοικούν. 'Οσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου, αυτό φαίνεται ότι ακόμη είναι ένα μακρινό σενάριο, όπως μας είχε αποκαλύψει η Δανάη Παππά σε αποκλειστική της συνέντευξη στο Queen.gr: «Δεν ξέρω γιατί αλλά τον τελευταίο μήνα, όλοι με ρωτάνε για το αν θα παντρευτώ! Θα σου πω όμως ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο της σχέσης μας και μέχρι στιγμής δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του να κάνω οικογένεια και θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω τη δική μου. Απλά νιώθω πως είμαι ακόμη κάπως μικρή σε ηλικία».

katken pappa copy

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ξανά το κέφι της - Η βραδινή έξοδος με πρόσωπο έκπληξη

Photo credits: NDP photo agency/Instagram @danouuz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Δανάη Παππά στο Queen.gr αποκαλύπτει τη ζωή της. Από το Σασμό στο Καρδίτσα forever

Η Δανάη Παππά δεν αποθαρρύνεται από αριθμούς σε ζυγαριές! Τι απάντησε σε follower στο Instagram

Σασμός: Θα αλλάξει η Θοδώρα; Πότε θα αποκαλυφθεί ο Μαθιός ως δολοφόνος στη Βασιλική