Η Νατάσσα Θεοδωρίδου φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και το σχολίασε μέχρι και η Καινούργιου

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και το σχολίασε μέχρι και η Καινούργιου

Αν έχεις τέτοια μαμά ε τότε ναι, μπορείς να «κλέβεις» άνετα όποιο φόρεμα θέλεις από την γκαρνταρόμπα της. Η Νατάσσα Θεοδωρίδου φαίνεται να είναι οκ με αυτό. Τυχερή η κόρη της, Χριστιάννα Μπέττα!

«Mini me» θα μπορούσε να γράψει στη λεζάντα η Νατάσσα Θεοδωρίδου αν φυσικά ανέβαζε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία που πόσταρε η κόρη της, Χριστιάνα Μπέττα. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να περιγράψει κανείς μαμά και κόρη οι οποίες φαίνεται πως έχουν φορέσει το ίδιο φόρεμα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους της ζωής τους, όμως και στις δύο ταιριάζει απόλυτα.

Η Χριστιάννα Μπέττα, ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram τρεις φωτογραφίες, όλες με κοινό παρονομαστή το μαύρο στενό φόρεμα της Νατάσσας Θεοδωρίδου που φορούσε παλιότερα σε εμφανίσεις της στην πίστα. Στην πρώτη φωτογραφία η Χριστιάννα συγκρίνει το πώς το φόρεσε η μητέρα της και πώς το φόρεσε η ίδια ενώ στο post δίπλα έγραψε: «Couldn’t help it».

Ακολούθησαν στο slider άλλες δύο φωτογραφίες, με την κόρη της τραγουδίστριας να ποζάρει χαμογελαστή φορώντας το στενό μαύρο φόρεμα της μητέρας της με τα λευκά αστέρια.

Αλήθεια, ποια το φόρεσε καλύτερα;


https://www.instagram.com/p/CYvuPu-oUyu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tη φωτογραφία δεν άφησε ασχολίαστη όχι μόνο η Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά ούτε καν η ... Κατερίνα Καινούργιου.

theodoridoy betta2

Δεμένες και αγαπημένες

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και μοιάζουν πολύ: εξωτερικά, στο στυλ και στα γούστα. Δεν είναι τυχαίο που πολλές φορές οι δύο τους επιλέγουν να κάνουν τα ίδια πράγματα ενώ -τώρα που η Χριστιάννα έχει μεγαλώσει- τολμούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους η μια προς την άλλη, ακόμη και δημόσια.

Στις 24 Οκτωβρίου, που ήταν τα γενέθλια της Νατάσσας Θεοδωρίδου, η κόρη της, Χριστιάννα, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία από τα παλιά, όταν η ίδια ήταν ακόμη νήπιο και η μητέρα της τη φιλούσε τρυφερά. Στο post περιέχονται κι άλλες 3 φωτογραφίες με τον πατέρα της (Τάκη Μπέττα) αλλά και την αδερφή της (από τον γάμο της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο).Η Χριστιάννα έγραψε συγκεκριμένα δίπλα στις φωτογραφίες:

«Όσο μεγαλώνω όλο και πιο πολυ συνειδητοποιώ ποσο ευλογημένη είμαι που έχω εσάς τους τρεις! Σας ευχαριστω για τα καθημερινά μαθήματα & όλα τα εφόδια που μου έχετε προσφέρει! Σας αγαπάω».

Κι όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Χριστιάννα φόρεσε ρούχο από την γκαρνταρόμπα της μητέρας της

Αν νομίζεις πως το μαύρο αυτό φόρεμα ήταν το μοναδικό που έχει ανεβάσει στο Instagram η Χριστιάννα, κάνεις μεγάλο λάθος. Η κόρη της ελληνίδας τραγουδίστριας έχει φορέσει πριν από μερικές ημέρες ένα ασπρόμαυρο σακάκι που επίσης είχε ξαναφορέσει η μητέρα της επί σκηνής, γράφοντας συγκεκριμένα: «Recreating some of my mom’s iconic outfits». Η αναζήτηση μέσα στο μαγικό «μπαούλο» της μαμάς της όπως φαίνεται, είναι μια αγαπημένη ασχολία της Χριστιάννας.


https://www.instagram.com/p/CYmH2hKICFn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όπως μπορείς να διακρίνεις και σ΄αυτό το post η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στη δημοσίευση της Χριστιάννας.

xristianna

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Η Χριστιάνα Μπέττα της ευχήθηκε με την πιο cool throwback φωτογραφία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και ο διάλογος είναι απολαυστικός