Η συγγνώμη του Βαλάντη δεν έπεισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Twitter τον καλεί να αποχωρήσει

Η συγγνώμη του Βαλάντη δεν έπεισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Twitter τον καλεί να αποχωρήσει

Το Twitter απορεί για ποιον λόγο ο Βαλάντης δεν έχε αποβληθεί από το Survivor.

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν ξανά στον αγώνα ασυλίας με τους Διάσημους να πρέπει να ψηφίσουν και πάλι μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος κόντρα στον Βαλάντη.

Απομονωμένος ο Βαλάντης:

Παρότι στο επεισόδιο της Κυριακής, η παραγωγή του Survivor απέκρυψε την ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το βράδυ της Δευτέρας η παίκτρια επιβεβαίωση πως ο Βαλάντης της είπε ότι το πρόβλημα υγείας που πέρασε δεν της έβαλε μυαλό.

Την ώρα εκείνη, έπαιξε και το σχετικό πλάνο από το συμβούλιο του νησιού, όπου ο Βαλάντης γυρίζει και λέει στην Ευρυδίκη:

«Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής μιλώντας στην Ευρυδίκη.

Ο Βαλάντης προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη στην Ευρυδίκη η οποία δεν δέχτηκε να τον συγχωρέσει ενώ σύσσωμη η ομάδα των Διασήμων προσπάθησε να εξηγήσει στον τραγουδιστή πως θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει μόνος του.



Τα άλλαξε στο συμβούλιο ο Βαλάντης:

Ενώ στο νησί ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από την Ευρυδίκη και τους συμπαίκτες του, όταν αυτή δεν έγινε δεκτή, ο τραγουδιστής άλλαξε εντελώς πορεία στο συμβούλιο, κάνοντας επίθεση σε όλους:

«Δεν λαμβάνω υπόψη ότι λένε, είμαι άνθρωπος χορτάτος από αγάπη και καριέρα, τους εύχομαι να βγουν από εδώ και να έχουν γίνει κάτι», είπε ο Βαλάντης χαρακτηριστικά.

valantis survivor 2022

«Τελικά η ασθένεια δεν σου έμαθε τίποτα»: Έξαλλο το Twitter με την ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη

Η στρατηγική των Διασήμων:

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είχε κερδίσει και την ατομική ασυλία, εξήγησε πως μαζί με την ομάδα του προσπάθησαν να καταστρώσουν ένα σχέδιο τέτοιο έτσι ώστε ο κόσμος να επιλέξει να διώξει τον Βαλάντη από το παιχνίδι.

Από την κάλπη υποψήφιος βγήκε ο Γιωρίκας Πηλίδης ενώ ο Λάμπρος έδωσε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θανάση Βισκαδουράκη, με την ελπίδα οι συνυποψήφιοι του Βαλάντη να δώσουν στον κόσμο το κίνητρο να κρατήσει εκείνους στο Survivor αντί το τραγουδιστή.



Γιατί δεν φεύγει μόνος του ο Βαλάντης:

Ο Βαλάντης ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον στείλει σπίτι του. Από την άλλη, το Twitter απορεί γιατί δεν αποχωρεί μόνος του ο παίκτης, όπως έγινε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ή τους Μπλε Μαχητές που αποχώρησαν οικειοθελώς. Όπως ανέφεραν σχόλια στα social media, οι Διάσημοι φέρονται να έχουν ρήτρα με την οποία είναι πιθανό να μην μπορούν να πάρουν τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει αν αποχωρήσουν οικειοθελώς. Ο Βαλάντης έχει ένα από τα υψηλότερα κασέ στο Survivor με τις φήμες να τον θέλουν να παίρνει 8000 ευρώ την εβδομάδα για την διαμονή στον Άγιο Δομίνικο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο