Η Sofia Vergara πραγματικά αγνώριστη μεταμορφώνεται σε σκληρή και αδίστακτη εγκληματία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Sofia Vergara πραγματικά αγνώριστη μεταμορφώνεται σε σκληρή και αδίστακτη εγκληματία

Η πρώτη φωτογραφία από την μεταμόρφωσή της στην σκληρή Griselda Blanco, την Κολομβιανή επιχειρηματία που υπήρξε εγκέφαλος σε μεγάλο καρτέλ ναρκωτικών. Η ζωή της γίνεται ταινία με εκείνη ως πρωταγωνίστρια. 

Η λατίνα σταρ Sofia Vergara η οποία έχει καταγωγή από την Κολομβία, αφήνει την αθώα και γοητευτική πλευρά της στην άκρη, για να ενσαρκώσει μία σκληρή και αδίστακτη συμπατριώτισσά της. Η μίνι σειρά του Netflix για την ζωή και τη δράση της Griselda Blanco, αναμένεται σε λίγες εβδομάδες και η πρώτη φωτογραφία από την μεταμόρφωση της Vergara μόλις κυκλοφόρησε και έκανε την έκπληξη. Για τις ανάγκες της σειράς μάλιστα θα κάνει γυρίσματα και στην πατρίδα της.



Η θρυλική Godmother

Αυτό το πλάνο που δημοσίευσε το Netflix στο επίσημο προφίλ του στο Twitter, είναι από τα πρώτα επεισόδια, όπου η Sofia Vergara, φαίνεται αρκετά αλλαγμένη. Η μεταμόρφωσή της θα συνεχιστεί, καθώς η πραγματική ηρωίδα την οποία ενσαρκώνει απέκτησε στη συνέχεια αρκετά κιλά. H Griselda Blanco γνωστή και με το ψευδώνυμο ως Godmother ή και ως Μαύρη χήρα, υπήρξε η πρώτη γυναίκα εγκληματίας που έγινε δισεκατομμυριούχος, ως αρχηγός ενός παντοδύναμου καρτέλ ναρκωτικών με έδρα το Μαϊάμι και υπεύθυνη για περισσότερες από 200 δολοφονίες, μεταξύ των οποίων ο πρώην σύζυγός της και η ερωμένη του. Ήλεγχε τα πάντα στην Αμερική και τελικά μετά από δύο συλλήψεις και την παραμονή της για δέκα χρόνια στην φυλακή, ξαναγύρισε την πατρίδα της Κολομβία όπου και δολοφονήθηκε ένα βράδυ από έναν άγνωστο άντρα.



Η Sofia Vergara δεν είναι η μόνη που έχει παίξει αυτό το ρόλο. Αντίστοιχη ταινία για την ζωή της Blanco έγινε και το 2017 με πρωταγωνίστρια την Catherine Zeta Jones.



Αλλά και η Jennifer Lopez είχε δείξει ενδιαφέρον να κάνει μία ταινία για την Κολομβιανή εγκληματία, προκαλώντας μάλιστα και τις αντιδράσεις του γιού της Blanco. Ωστόσο η Vergara φαίνεται πως την πρόλαβε. Στις πρώτες της πάντως δηλώσεις της στο Variety, η ηθοποιός δήλωσε πως η πρόκληση ήταν πολύ μεγάλη για εκείνη γιατί η φυσιογνωμία της Blanco ήταν: «Μεγαλύτερη από ότι μπορούμε να φανταστούμε γιατί ήταν αδίστακτη αλλά και ευφυής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μα τι έρωτας! Λιώνει ο Joe Manganiello για τη Sofia Vergara - Οι αφιερώσεις για την επέτειο γάμου

Sofia Vergara: Διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Αυτή είναι η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός για το 2020

Photo credits Associated Press