Το νέο story της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα κιλά και τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Το νέο story της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα κιλά και τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

«Δεν είμαι. Εκεί έξω υπάρχουν πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πράγμα», τόνισε η Βαλαβάνη.

Η 34χρονη δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όπως ήταν φυσικό τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης έκαναν τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media να της στείλει πληθώρα μηνυμάτων στήριξης.

Το νέο μήνυμα της Βαλαβάνη

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που αφιερώσατε χρόνο και στείλατε μήνυμα για αυτό που είπα στην Ελένη για το θέμα που αντιμετωπίζω με τα κιλά που έχω πάρει και το γεγονός ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι. Εκεί έξω υπάρχουν πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πράγμα. Σας διαβάζω και σύντομα θα κάνω ένα βίντεο γιατί έχω να πω πολλά πράγματα», τόνισε η Ευρυδίκη στο νέο της story.



Τι ακριβώς ανέφερε η Ευρυδίκη στην Ελένη

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είπε η Ευρυδίκη και η Ελένη Μενεγάκη συμπλήρωσε:.



«Παγκόσμια γίνεται αυτό και αν κανείς δεν αντέχει αυτή την πίεση πώς πρέπει να χειριστεί το προφίλ του; Να κλείσει τα αυτά και τα μάτια σε αυτά που διαβάζει και βλέπει»;

«Αυτό είναι θέμα πολύ λεπτό για μια γυναίκα. Δεν ξέρεις αν αυτή η γυναίκα προσπαθεί, είναι στην προσπάθεια να κάνει παιδί και δεν τα καταφέρνει ή αν απλά τρώει. Είναι αδιάκριτο και λεπτό ζήτημα και καλό είναι όσο κι αν αγαπάς τον άλλο να μιλάς έτσι. Εγώ πιέζομαι πάρα πολύ. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη.

valavani kila 3

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το απρόοπτο περιστατικό που της χάλασε τη μέρα (photos)



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευρυδίκη δέχεται σχόλια για το σώμα της. Όσο ήταν στο Survivor η διαταραχή των ορμονών της, την είχε οδηγήσει σε ένα μεγάλο πρήξιμο και η δημοσιογράφος χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να βοηθήσει το σώμα της να επανέλθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο

Βαλαβάνη - Βασάλος: Καλεσμένοι σε λαμπερό γάμο στη Μύκονο - Η δεξίωση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό