Nick Cannon: Η ανασφάλεια με το σώμα του και οι δυσκολίες που του προκαλεί στην προσωπική του ζωή

Ιωάννα Τζανή
Nick Cannon: Η ανασφάλεια με το σώμα του και οι δυσκολίες που του προκαλεί στην προσωπική του ζωή

Ο λόγος που ο Nick Cannon νιώθει άσχημα με το σώμα του.

Το body shaming είναι κάτι που... χτυπάει την πόρτα ακόμα και σε ανθρώπους που φαινομενικά έχουν τα πάντα στη ζωή της και δείχνουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Έτσι και ο Nick Cannon παραδέχτηκε ότι πάσχει από ανασφάλεια με το σώμα του, κάτι το οποίο επηρεάζει και την ερωτική του ζωή.

Ο 41χρονος σταρ μίλησε κατά τη διάρκεια του «Nick Cannon Show» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όταν είναι να έρθει... πιο κοντά με μία γυναίκα.

nick cannon son dies4

Πέθανε ο πέντε μηνών γιος του Nick Cannon - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

«Ήμουν αδύνατος σε όλη μου τη ζωή, επομένως ποτέ δε μου άρεσε να είμαι εντελώς γυμνός. Συνήθως κρύβομαι κάτω από τα σκεπάσματα, όσο και να καυχιέμαι ότι είμαι σε φόρμα», είπε ο πρώην σύζυγος της Mariah Carey.


https://www.instagram.com/p/CY7GfJpM-0u

Ένας από τους καλεσμένους του, ο κωμικός Rip Micheals, δήλωσε ότι βιώνει κι εκείνος ανασφάλεια κατά τις προσωπικές του στιγμές, με τον Nick Cannon να απαντά: «Οι γυναίκες δεν το σκέφτονται αυτό. Τότε είναι που είμαστε πιο ευάλωτοι, όταν κάνουμε έρωτα. Όταν αξιοποιούμε τις ευαισθησίες μας για αισθησιασμό και πνευματικότητα».

Η αποχή από τις ερωτικές επαφές και η έντονη προσωπική ζωή

Τον Οκτώβριο του 2021, ο ηθοποιός δήλωσε ότι σχεδίαζε να απέχει από τις ερωτικές πράξεις μέχρι το 2022.

«Θα προσπαθήσω να μην κάνω τίποτα μέχρι το 2022. Θα δούμε αν μπορέσω να το κρατήσω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, θα αφιερώσω τον χρόνο μου σε ποιοτικές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά σε ένα επεισόδιο της εκπομπής του.

Ο Nick Cannon είναι πατέρας επτά παιδιά, εκ των οποίων τα δύο, τα 10χρονα δίδυμα Monroe και Moroccan, τα έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Mariah Carey.



Τον Δεκέμβριο του 2020, εκείνος και η ηθοποιός Brittany Bell καλωσόρισαν την κόρη τους Powerful Queen, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και τον 4χρονο Golden.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο 41χρονος έγινε πατέρας τριών παιδιών από δύο διαφορετικές γυναίκες.

Η πρώην του, Abby de la Rosa, γέννησε πριν από επτά μήνες τα αγόρια Zion και Zillion και ο γιος τους Zen γεννήθηκε μια εβδομάδα αργότερα, αλλά δυστυχώς πέθανε τραγικά τον Δεκέμβριο λόγω μιας σπάνιας μορφής καρκίνου του εγκεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η είδηση που λύγισε τη Mariah Carey - Γιατί τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της

Mariah Carrey: Ο πρώην σύζυγος της έκανε μία δήλωση για εκείνη που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει