Η είδηση που λύγισε τη Mariah Carey - Γιατί τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της

Η είδηση που λύγισε τη Mariah Carey - Γιατί τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της

Μια τραγική είδηση την έφερε και πάλι κοντά στον Nick Cannon.

Στις 7 Δεκεμβρίου ο Nick Cannon ανακοίνωσε ότι ο 5 μηνών γιος του, Zen, τον οποίο είχε αποκτήσει με την Alyssa Scott, έφυγε από τη ζωή και η αιτία θανάτου ήταν όγκος στον εγκέφαλο, που είχε διαγνωστεί λίγους μήνες πριν.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, και σύμφωνα με πληροφορίες του HollywoodLife, η πρώην σύζυγος του Nick Cannon, Mariah Carey, επικοινώνησε μαζί του για να τον συλλυπηθεί.

MariahCarey1

Mariah Carey: Μετά την αδερφή της δέχθηκε ακόμη μια μήνυση από συγγενικό πρόσωπο

Η μυστική επικοινωνία και τα συλλυπητήρια

«Η Mariah επικοινώνησε κατ’ιδίαν με τον Nick για να του εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον χαμό του γιου του», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκλειστικά στο HollywoodLife.

https://www.instagram.com/p/CXBeVvgAslv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και προσθέτει: «Δεν πρόκειται να πει τίποτα για αυτό δημοσίως και δεν θα το συζητήσει σε περίπτωση που ερωτηθεί, γιατί η Mariah προτιμά να κρατά τέτοιου είδους ζητήματα ιδιωτικά».

Οι εξαιρετικές σχέσεις του πρώην ζευγαριού

Η πηγή ανέφερε, επίσης, ότι αφού τα πράγματα «δεν πήγαν καλά» ανάμεσα στη Mariah και τον Nick, οι δύο πρώην σύζυγοι- που έχουν αποκτήσει μαζί τα 10χρονα δίδυμα Monroe και Moroccan- «έχουν εξαιρετικές σχέσεις ως γονείς και εκείνη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη για αυτό».



«Ο Nick έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή των παιδιών και είναι ένας καλός πατέρας. Η Mariah ξέρει ότι ο πρώην σύζυγός της έδωσε όλη την αγάπη του στον Zen όσο εκείνος ήταν στη ζωή, γιατί είναι τέτοιος άνθρωπος και έτσι κάνει και με τα παιδιά τους», συμπληρώνει η πηγή στο HollywoodLife.

Photos: @mariahcarey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε ο πέντε μηνών γιος του Nick Cannon - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Monroe Cannon: Η 10χρονη κόρη της Mariah Carey έγινε μοντέλο (photos)