Σωτηροπούλου, Οικονομάκου, Ηλιάκη σε χειμερινές διακοπές- Οι photos θα σε ταξιδέψουν (photos)

Σωτηροπούλου, Οικονομάκου, Ηλιάκη σε χειμερινές διακοπές- Οι photos θα σε ταξιδέψουν (photos)

Οι Ελληνίδες celebrities χαλαρώνουν με τους συντρόφους και τους φίλους τους σε αξιοζήλευτους προορισμούς.

Η περίοδος των εορτών έφτασε πολύ γρήγορα φέτος στο τέλος της και διανύουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Αυτό αποτελεί ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ώστε να πάρουμε δυνάμεις για όλο το 2022. Ποιος είναι άραγε ο καλύτερος τρόπος για να «φορτίσεις μπαταρίες»;; Μα φυσικά ένα ταξίδι σε κάποιον χειμερινό προορισμό.

Οι Ελληνίδες celebrities έβαλαν μπουφάν, παλτό, σκούφους και cozy ρούχα, πήραν από το χέρι τον αγαπημένο τους και έφυγαν για λίγες ημέρες εκτός Αττικής. Αρκετές προτίμησαν να παραμείνουν στην Ελλάδα ενώ άλλες τόλμησαν και ταξίδεψαν εκτός συνόρων (Μαρία Ηλιάκη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου) για να αλλάξουν παραστάσεις και να επιστρέψουν άκρως ανανεωμένες.

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας

https://www.instagram.com/p/CYULMWWMQzv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λίμνη Πλαστήρα βρέθηκαν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο σύζυγός της Κωστής Μαραβέγιας. Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι φίλοι τους έκαναν βόλτες στη φύση, απόλαυσαν τα τοπία και εισέπνευσαν άφθονο καθαρό αέρα. Λίγο αργότερα είδαμε την Τόνια και τα «αγόρια της» να ποζάρουν με μπουρνούζι και να πίνουν ανέμελοι καφέ στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής αγαπούν τα ταξίδια ενώ τους αρέσουν εξίσου οι χειμερινοί αλλά και οι καλοκαιρινοί προορισμοί.

Μαρία Ηλιάκη

https://www.instagram.com/p/CYUJkZyI_dF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Ζυρίχη μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη και την λίγων κόρη τους. Η Μαρία πόζαρε με casual διάθεση στον φακό, εμφανώς ενθουσιασμένη από τον στολισμό της Ελβετικής πρωτεύουσας. Το post της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και αρκετά σχόλια σε λίγα μόλις λεπτά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

https://www.instagram.com/p/CYbQdY5MzqA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε πολυτελές θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο-παρουσιάστρια παραμένει ελεύθερη γι'αυτό ταξίδεψε στην Courchevel μαζί με τις καλές της φίλες (Lucy και Μαρίνα Fais). Τα κορίτσια επισκέφθηκαν το περίφημο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής για κάνουν σκι και να χαλαρώσουν στο μαγευτικό σκηνικό. Η Ηλιάνα φόρεσε κόκκινη ολόσωμη φόρμα και πόζαρε χαμογελαστή στα χιόνια.

Αθηνά Οικονομάκου

https://www.instagram.com/tv/CYWuHkeAkkk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός-influencer βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στον Παρνασσό μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και στενούς τους φίλους. Η Αθηνά έκανε επιτυχώς σκι, δημοσιεύοντας το video στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Ανάμεσα στις λήψεις που πόσταρε, είδαμε τον μικρό Μάξιμο να φορά παγοπέδιλα και να ετοιμάζεται να κατακτήσει τις χιονισμένες πλαγιές του Παρνασσού.



Πηγή κεντρικής: @ilianapapageorgiou

mariahcarey happynewyear

Η ζωή αρχίζει στα 50, κορίτσια! Βανδή, Carey, Berry έδωσαν το σύνθημα στο ξεκίνημα του 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές με τις φίλες της στην Courchevel

Η Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο και τον Μάξιμο στον Παρνασσό - Μπαμπάς και γιος αχώριστοι