Η κόρη του David Beckham έγινε βοηθός του στην κουζίνα και η μαμά Victoria καμαρώνει

Κατερίνα Μπούσιου
Η κόρη του David Beckham έγινε βοηθός του στην κουζίνα και η μαμά Victoria καμαρώνει

'Αλλη μια φορά που ο David Beckham έδειξε την μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη του Harper 

Η 10χρονη Ηarper, η κόρη του David και της Victoria Beckham, ως το μοναδικό κορίτσι ανάμεσα στα τρία αγόρια τους, είναι η αδυναμία τους. Κυρίως του μπαμπά David που από τη στιγμή που γεννήθηκε μας έδειξε ότι λιώνει για εκείνη. Και αυτή τη φορά την έχρισε βοηθό του στην κουζίνα, μαθαίνοντάς της πως να φτιάχνει το σωστό πρωινό. Η μαμά Victoria απαθανάτισε το στιγμιότυπο, καμαρώνοντας για αυτή τη μοναδική σχέση μπαμπά και κόρης και έκανε και την αυτοκριτική της για τις δικές της ικανότητες στη μαγειρική.

harper beckham

Το χιουμοριστικό σχόλιο της Victoria

Μπορεί να μην έκαναν κάποια σπουδαία συνταγή, απλά έβρασαν κάποια αυγά για το πρωινό τους, αλλά η μικρή κόρη των Beckham παρακολουθεί με προσύλωση τον μπαμπά της σε όλη την διαδικασία. Δεν είναι και τόσο εύκολο βέβαια να πετύχεις το...τέλειο αυγό για το παραδοσιακό πρωινό των βρεττανών. Η Victoria Beckham που δεν φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες, παρά μόνο για τo ταλέντο της στη μόδα, διακωμώδησε το περιστατικό λέγοντας πως: «καλύτερα που μαθαίνει από τον μπαμπά της παρά από εμένα». Βέβαια η εκπαίδευση της Harper στην κουζίνα, είχε ξεκινήσει από πιο μικρή ηλικία, αφού με το μπαμπά της είχαν φτιάξει και χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Και από τότε έγινε κάτι σαν οικογενειακή παράδοση στο σπίτι των Beckham's.


https://www.instagram.com/p/CHk0oX9hwsy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις πρώτες του συνεντεύξεις μετά τη γέννηση της κόρης του, ο David Beckham είχε δηλώσει πως «είναι πολύ ωραίο που έχουμε μια ακόμη κυρία στο σπίτι μας» νιώθοντας ευτυχισμένος που μετά από τρία αγόρια τα οποία επίσης λατρεύει, απέκτησε με την Victoria μια κόρη, την Harper Seven όπως είναι το πλήρες όνομά της. Και τι σημασία που ήταν κορίτσι...'Οχι μόνο την πήγαινε από μικρή στις επιδείξεις μόδας της μαμάς της και έβαζε τη Harper στην αγκαλιά του, δίπλα από την Ann Wintour της Vogue, την οποία η μικρή κοιτούσε απορρημένη, αλλά φρόντιζε να της εξηγεί τα πάντα για τη δουλειά της μαμάς της.

harper annwintour

Την έπαιρνε όμως μαζί του και στις κερκίδες για να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες μαζί με τα αγόρια της οικογένειας, για να μάθει και τη δουλειά που κάποτε έκανε εκείνος. Και έκανε και εξάσκηση μαζί της στο μικρό γήπεδο που έχουν στο σπίτι τους.

harper beckham football

Βέβαια η μικρή μεγαλώνοντας απέκτησε μια αγάπη στο τζούντο, κάνοντας τον πατέρα της να...φουσκώνει από περηφάνια για την έφεση στον αθλητισμό. Και όπως έχει δηλώσει η μαμά της, είναι εξαιρετική μαθήτρια και στο σχολείο της.

Photo credits: Associated Press/Instagram: @davidbeckham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το εκκεντρικό σπίτι της Victoria και του David Beckham των 11,5 εκατομμυρίων λιρών μοιάζει με παλάτι

O David Beckham γυμνάζεται... ημίγυμνος και κάπως έτσι η Πέμπτη μας έγινε καλύτερη (video + photos)

Ο David Beckham μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με την κόρη του, Harper