Η Bella Hadid αποκάλυψε τον λόγο που έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ τους τελευταίους μήνες

Πατούλια Κατερίνα
Η Bella Hadid αποκάλυψε τον λόγο που έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ τους τελευταίους μήνες

Μισό χρόνο νηφάλια συμπλήρωσε η Bella Hadid και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να κόψει εντελώς το αλκοόλ.

Ακόμα μία αποκάλυψη για το σούπερ μοντέλο Bella Hadid η οποία και γιόρτασε έξι μήνες νηφαλιότητας.

Ακολουθώντας τη δήλωσή της για το ότι έχει δύο χρόνια να βγει έξω εξαιτίας της κατάθλιψης που βιώνει, η Bella αποκάλυψε πως έχει κόψει εντελώς το αλκοόλ:

Tέλος το αλκοόλ και υπάρχει λόγος

«Τελείωσα με το αλκοόλ. Αγαπούσα το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο όπου ακύρωνα βραδιές που ένιωθα πως δεν θα μπορώ να ελέγξω», αποκάλυψε η 25χρονη τονίζοντας πως ο γιατρός της έδειξε ακτινογραφίες του εγκεφάλου της και της απέδειξε πως έχει επηρεάσει το αλκοόλ το μυαλό της ενώ εξήγησε πως σκοπεύει να μείνει μακριά από το αλκοόλ όσο το δυνατόν περισσότερο:

«Δεν νιώθω πια την ανάγκη να πιω γιατί ξέρω πως θα με επηρεάσει, όταν θα ξυπνήσω στις 3 τα χαράματα και θα νιώθω απίστευτη κατάθλιψη σκεπτόμενη εκείνο το ένα πράγμα που μπορεί να είπε πριν πέντε χρόνια όταν αποφοίτησα από το Λύκειο. Υπάρχει αυτή η επίδραση που ξέρεις, ο πόνος και το στρες για εκείνα τα ποτά υπάρχει και αυτά δεν σου πρόσφεραν κάτι», είπε η Hadid.



To άγχος που την κράτησε στο σπίτι επί δύο χρόνια

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Hadid αποκάλυψε την μάχη που δίνει με την ψυχική της υγεία σε συνέντευξη στο περιοδικό WSJ, όπου και αποκάλυψε πως ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν είχε καν το κουράγιο να ντυθεί για να βγει έξω.

«Το κοινωνικό στρες ήταν κάτι που σιγά σιγά με κατέλαβε καθώς μπήκα στην δεκαετία των είκοσι. Μου ήταν δύσκολο να βγω έξω χωρίς να πιω ένα ποτό για να ηρεμήσω τα νεύρα μου, γεγονός που με έκανε να μην βγαίνω έξω καθόλου και να πηγαίνω από δουλειά σε δουλειά. Με μια τέτοια ζωή που με σπρώχνει σε μια κοινωνικά αποδεκτή νόρμα. Μαζί με το να δουλεύω επί 13 ώρες κάθε μέρα, ήταν μια ζωή που δεν ήτα βιώσιμη για μένα», εξήγησε η Hadid.

Και δεν ήταν μόνο αυτή η μάχη που έδωσε η Hadid.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι κλαίει κάθε μέρα και κάθε νύχτα τα τελευταία χρόνια

Η εξομολόγηση της Bella Hadid για τα δύο δύσκολα χρόνια: «Είμαι σε δύσκολη ψυχική κατάσταση»