Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί; Το κοινό αναρωτιέται και θυμώνει παράλληλα με την πονηρή στρατηγική της Μυριέλλας. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο παίκτης που έφυγε από τον Άγιο Δομήνικο στην ψηφοφορία. 

Η μάχη στο αγώνισμα για το χθεσινό έπαθλο που ήταν ένα ψαρευτικό κιτ, ωχριά μπροστά σε όσα έγιναν στο συμβούλιο, καθώς για μία ακόμη φορά η Μυριέλλα έφερε την αναταραχή ανάμεσα στις δύο ομάδες με τις αποκαλύψεις της. Ο Γιώργος Λιανός το είπε ξεκάθαρα πριν ανακοινώσει την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη: «Το φετινό Survivor είναι περισσότερο παιχνίδι στρατηγικής». Και του πλατωνικού έρωτα θα συμπληρώναμε εμείς.


https://www.instagram.com/p/CZNLQIvMq6N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Πηλίδη;

Αρχικά ας κάνουμε μία αναφορά στο spoiler που κυκλοφόρησε από χθές το μεσημέρι και σχολιάστηκε και από τους χρήστες του Twitter για οριστική αποχώρηση του πρωταθλητή πάλης από το reality επιβίωσης. Ούτε στο χθεσινό αγώνισμα, αλλά ούτε και στο συμβούλιο έδωσε το παρών, με τον Γιώργο Λιανό να εξηγεί πως οι γιατροί δεν του επέτρεψαν την συμμετοχή του. Οι πληροφορίες λένε πως είχε πρόβλημα με το στομάχι του, λόγω της μικρής ποσότητας φαγητού που καταναλώνει ημερησίως. Πρόβλημα που το είχε και στο παρελθόν και το είχε άλλωστε εξομολογηθεί από την αρχή του παιχνιδιού. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο ίδιος επιμένει να αποχωρήσει, παρόλο που η παραγωγή κάνει μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει μέχρι και αυτή τη στιγμή. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν πως ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο και πως επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με την οικογένειά του, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.


https://www.instagram.com/tv/CYzYqCfJhM1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ψίθυροι και οι ψεύτικες αρνήσεις

Η χθεσινή πρωταγωνίστρια ωστόσο ήταν η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή. Η οποία στο συμβούλιο έσκασε τη βόμβα (μετά από πρόλογο του Λάμπρου Κωνσταντάρα) πως την πλησίασε παίκτης των Μαχητών και της ζήτησε αφού έχει ασυλία, να ψηφίσει έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της και πιο δημοφιλή. Με αυτό τον τρόπο το κοινό θα ψήφιζε κάποιον λιγότερο αναγνωρίσιμο από την δική τους ομάδα, δηλαδή είτε τη Σοφιάνα, είτε την Ασημίνα, τις οποίες οι Μαχητές ήθελαν διακαώς να βγουν εκτός. Η ηθοποιός δεν αποκάλυπτε αρχικά ποιος ήταν ο παίκτης, αλλά ψιθύρισε στην Σοφιάνα το όνομα του Σάββα. Ο οποίος ξεκαθάρισε πως απλά την ρώτησε ποιον θα ψηφίσει. Η Αθηνά από τους Διάσημους υπερασπίστηκε τον Σάββα γιατί ήταν παρούσα στη συζήτηση, ενώ η Σοφιάνα ρώτησε ευθέως τον Κατσαούνη μήπως ήταν εκείνος τελικά. Ο Θεσσαλός αγρότης άρχισε να κομπιάζει και η αντίδρασή του αυτή έδειξε ενοχή που τα λαγωνικά του Twitter την κατάλαβαν αμέσως. Μεταξύ μας ήταν ξεκάθαρο πως ήταν εκείνος.



Η όλη αποκάλυψη έφερε και τα κλάματα της Ασημίνας ότι την προδίδει άτομο της δικής της ομάδας και όπως πάντα ο Σπύρος Μαρτίκας παρενέβη για να ξεκαθαρίσει πως απλά δεν της θέλουν λόγω χαρακτήρα και πως δεν θα το ζητούσαν αυτό από τους Διάσημους. Με λίγα λόγια, νέος καβγάς.



Μας κουράσατε...

Ο Κατσαούνης, ο Τσακατσούκας εκτός από τη νίκη της ομάδας, κέρδισε και ένα ραβασάκι από την Μυριέλλα, το περίφημο γράμμα, που γυροφέρνει στην καλύβα εδώ και δύο επεισόδια. Στο τέλος του αγώνα όταν του το έδωσε, εκείνη τον φίλησε στο μάγουλο και εκείνος την τράβηξε με δύναμη για να τη φιλήσει στο στόμα, αλλά εκείνη τον απέφυγε. Να το πούμε θλιβερό ή να το χαρακτηρίσουμε ως τραγελαφικό όλο αυτό; Ο παίκτης φαίνεται ξεκάθαρα πως επιδιώκει μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις, για να συζητηθεί. Τι έλεγε το γράμμα; Του ζητούσε να διατηρήσουν το φλερτ τους πλατωνικό και να δουν εκτός παιχνιδιού πως μπορεί να εξελιχθεί. Αλήθεια τώρα;



Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι έγινε μάχη σώμα με σώμα ή μάχη με τα...βουνά όπως είπε ο Άρης Σοϊλέδης από την ομάδα των Διασήμων, καθώς οι Μαχητές κατάφεραν στο ρινγκ να αποδείξουν ότι ήταν πολύ δυνατοί. Οι τηλεθεατές στο Twitter δεν άφησαν πάντως σε ησυχία την Αθηνά, που παρόλο που είναι πρωταθλήτρια kick boxing, είχε παταγώδη αποτυχία στις αναμετρήσεις και αναγκάστηκε να μην ξαναπαίξει επικαλούμενη και τραυματισμό.

Στη photo gallery που ακολουθεί δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια του κοινού για το ζευγάρι Κατσαούνη και Κουρεντή αλλά και για τις αποτυχίες στον αγωνιστικό στίβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter

Survivor: Ασταμάτητα τα κλάματα της Μυριέλλας – Έξαλλο το Twitter μιλά για υποκρισία

Ο Γιώργος Κατσαούνης κατάλαβε πως η Μυριέλλα έχει αγόρι: Τα επικά σχόλια στο Twitter