Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει τον Στέφανο, χάνει και τη δίκη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει τον Στέφανο, χάνει και τη δίκη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο

Το έντονο ξέσπασμα της Μυρτάλης και η απόφαση που παίρνει μετά την ήττα της στο δικαστήριο.

Μετά τον χωρισμό της από τον Στέφανο, έρχεται μία ακόμη απογοήτευση να ταράξει τη Μυρτάλη στη Γη της ελιάς. Η νεαρή πρωταγωνίστρια βλέπει κάθε προσπάθειά της για να διεκδικήσει όλα όσα της ανήκουν, να πέφτει στο κενό, και ξεσπά έντονα.

Η Μυρτάλη θα βρεθεί ένα βήμα πριν την καταστροφή, καθώς θα χάσει την πολυπόθητη δίκη με τους Βρεττάκους, παρόλο που ήταν σίγουρη μέσα της πως επιτέλους θα δικαιωνόταν.

gi tis elias copy

Γη της ελιάς: «Κόκκινο πανί» οι Καπερνάροι για το Twitter! Ο Ιάκωβος διώχνει κακήν κακώς τον Δημήτρη

Η Μυρτάλη βλέπει τα όνειρά της να γκρεμίζονται

Η ημέρα του Εφετείου φτάνει και η οικογένεια Βρεττάκου δίνει το παρών στη δικαστική αίθουσα, με την Ιουλία, τον Ιάκωβο, την Αθηνά και τον Λυκούργο να στέκονται γεμάτοι αισιοδοξία στο πλευρό της Μυρτάλης και να είναι σίγουροι πως η ώρα της δικαίωσης έχει φτάσει.


https://www.instagram.com/p/CXbusEnLVYZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως φαίνεται, όμως, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Ισίδωρο και τον Μάνο που πηγαίνουν πολύ καλά προετοιμασμένοι για να υπερασπιστούν τα δικά τους συμφέροντα. Ο Ισίδωρος δεν έχει μάθει να χάνει.

Έτσι, μόλις ολοκληρώνεται η δίκη, ο Λυκούργος με μεγάλη του λύπη ανακοινώνει στη Μυρτάλη ότι έχασαν το Εφετείο και πως δε θα μπορέσει να διεκδικήσει το μερίδιο περιουσίας που της αναλογεί.



Το έντονο ξέσπασμα και η απόφαση της Μυρτάλης

Μετά τα άσχημα αυτά νέα, η Μυρτάλη ξεσπάει άσχημα. Ωστόσο, ο Λυκούργος τής δίνει κουράγιο, λέγοντάς της ότι μπορούν να κάνουν εκ νέου αίτηση και πως δεν πρέπει να τα παρατήσουν ποτέ. Εκείνη, όμως, είναι τόσο εξουθενωμένη ψυχολογικά που παίρνει την απόφαση να αφοσιωθεί για αρχή στην εταιρεία καλλυντικών της. Φυσικά αργότερα όπως θα δούμε θα αφοσιωθεί και στη νέα της σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Στέφανο.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος και ο Μάνος χαίρονται με την εξέλιξη αυτή και το γιορτάζουν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως οι σχέσεις τους έχουν αρχίσει να βελτιώνονται. Το κοινό τους συμφέρον τους ενώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: