Γη της ελιάς: Η Μέλπω προκάλεσε... νευρικό γέλιο στο Twitter! Η Βασιλική πηγαίνει στο πατρικό της

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Μέλπω προκάλεσε... νευρικό γέλιο στο Twitter! Η Βασιλική πηγαίνει στο πατρικό της

Έρχεται debate Μέλπως-Αρετής! Η Βασιλική παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αντιμετωπίσει την οικογένειά της.

Δεν πρόλαβε να μάθει ότι ο Στάθης χώρισε, να σου η Μέλπω με την πίτα στο χέρι, να κάνει τα γλυκά μάτια στον Στάθη, στη Γη της ελιάς! Η σκηνή που η Μέλπω πήγε σαν... επίδοξη νύφη στα κτήματα, προκάλεσε τόσο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, που τα tweets «πήγαν κι ήρθαν»!

Μόλις, δε, φτάσουν στα αυτιά της Αρετής τα καμώματά της, ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Οι τηλεθεατές αδημονούν για αυτή τη σκηνή και έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται ατάκες για να σχολιάσουν το επερχόμενο debate. Καίει καρδιές ο Στάθης στη Μάνη!

dora chrysikou 2

Γη της ελιάς: Η απόπειρα... μαϊμού της Αρετής και τα σχόλια στο Twitter - Ο Ανέστης εκτός εαυτού

Η εξομολόγηση της Αθηνάς στον Ιάκωβο

Στο αποψινό επεισόδιο (26/1/22), η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα: ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη, αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια. Η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δε θα είναι αυτή που περίμενε και θα την εκπλήξει, γιατί απλά ο Ιάκωβος τα ξέρει όλα! Άλλωστε και εκείνος την προέτρεψε να του μιλήσει ανοιχτά για να βάλουν τη σχέση τους στη σωστή βάση.



Η Αθηνά σίγουρα δεν το περίμενε αυτό. Μετά από αυτή την ανοιχτή κουβέντα μεταξύ τους, οι δυο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά και μία πολύ δυνατή σχέση βρίσκεται στα σκαριά!

Η Βασιλική παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αντιμετωπίσει τους δικούς της

Η Βασιλική παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως και αρνείται να βγει έστω για μια βόλτα στην Αρεόπολη μαζί με τον Φίλιππο.


https://www.instagram.com/p/CZKz9-fAI3M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν και, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τους γονείς της.

Δες στην παρακάτω τα ξεκαρδιστικά tweets για το... φλερτ της Μέλπως στον Στάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: